Arkadaşlar herkese merhaba Nicosha adlı hesabım banlandı bir suçmu yaptım 5 dk önce hesaptaydım şimdi baktım giriş dedim site yöneticisi tarafından banlanmışım Ayrıyeten jack_dawson diye hesabım vardı o da kapanmış neyse jack dawson'u unutuyorum Nicosha adlı hesabımı niye banlıyorsunuz en son açtığım konu viewtopic.php?f=654&t=191619
kötü içerikli bir paylaşımımda olmadı ne yaptımda beni banlıyorsunuz Mesajlarınada kontrol ettim bu hesapla Nicosha hesabımın hiç bir kötü içerik vsvs de yazmadım ve eminim buda 3-5 aylık hesabım buda giderse artık exl'dan uzaklaşıcam.Lütfen hesabımın açılmasını arz ederim eğer her hangi bir hatam varsa burdan söyleyin .. artık yeter 1 jack_dawson 2 nicosha
Nicosha hesabı ban yeme sebebi
· 10 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
vardır bir sebebide banlanmışsındır . hesapmı sorucaksın yetkililere?
Sormaya hakkım var hiç bir suçum olmadı şu forumda kimseye laf etmedim kimseyi üzmedim
Ama sebebi ne durduk yere ban yeme?
Ama sebebi ne durduk yere ban yeme?
Adam haklı bence...
benmi o arkadaşmı..
Daha özel mesaj atma hakkına bile sahip değil nicosha hesabı 25 Post istiyor özel mesaj ama hesapta 20 post var 😊
te$ekkürler..
3 acc kullanıyorsun forumda bu da bir ban sebebi değil mi aslında?
3 Acc kullanmıyorum 1.si Jack_Dawson Ban yedi 2.si bu nicosha ban yemişti tekrardan açıldı 3.cüsü Lukreto Bu hesap ban yiyince lukretoyu açtım.
Nicosha kayıt: 18 Mar 2010 12:53
Lukreto kayıt: 03 Kas 2009 15:47
ve sen Nicosha ban yedikten sonra Lukerto' yu açtın ha.
atıyorsanız da biraz mantıklı atın.
herneyse bu uyarı niteliğinde olsun forumda iyi eğlenceler.
Lukreto kayıt: 03 Kas 2009 15:47
ve sen Nicosha ban yedikten sonra Lukerto' yu açtın ha.
atıyorsanız da biraz mantıklı atın.
herneyse bu uyarı niteliğinde olsun forumda iyi eğlenceler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap