Icerige atla
Extraloob

Ban sebebi ?

· 20 Yanıt · 1.9K görüntüleme
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
Bu sefer noldu yine ban yedim,acaba şikayet edince ban mı yiyoruz yoksa öylece durunca mı ?
20 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
OMG ! :/ summer5: 😱
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
Olaya bak ya geçenki '' ban '' şikayet ettik diye
Şimdiki ban adam yine küfür ediyor rapor edecekken emreural siliyor ardından '' ban ''

ps: sakın birisini şikayet etmeyin yoksa ban yersiniz ❗
A
Addicted ⭐ 19y
Ban sebebi ne yazıyodu ?
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
Nedeni yok.
Spoiler
Jutanya44 şikayet ettik. 1-2 Sonra ban
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@maynard,

hani açıklama yapmayı sevmem olayı da bilmem ama sana bir abi tavsiyesi vereyim başka da birşey demem ; biraz asil ol!
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
@maynard,

hani açıklama yapmayı sevmem olayı da bilmem ama sana bir abi tavsiyesi vereyim başka da birşey demem ; biraz asil ol!

Abi adamı şikayet ediyorum ban yiyorum anlamıyorum bişi 🤔
Daha önceki banımda onun yüzünden
K
Kitty ⭐ 16y
@maynard,

lütfen çarpıtmayalım şu son bir ayda en az 5 defa şikayette bulundum ve hiç bir şey olmadı -.- hatta değerli modlar geri bile döndü yardımcı olmak için.çarptma işte 😞
M
Maynard_ OP ⭐ 16y
@maynard,

lütfen çarpıtmayalım şu son bir ayda en az 5 defa şikayette bulundum ve hiç bir şey olmadı -.- hatta değerli modlar geri bile döndü yardımcı olmak için.çarptma işte :(

Yolladığın şikayetlerin sebeb ve linkleri yaz bakalım bi 😗
ps: bu kadar uzun imza kullanmak bende yasak diye biliyordum 🙄
K
Kitty ⭐ 16y
Nereden bakılıyo söyle hepsini teker teker yollayayım
M
Maynard_ OP ⭐ 16y

Forumu bilmiyorsun gelmişşin konuşuyorsun.Eğer şikayet ettiğin bi konunun altına yorum attıysan burdan bak ; search.php?author_id=269556&sr=posts

ps: senin bi yorumun sayfanın 4/1 kaplıyor imzandan dolayı 1-2 kelime ingilizce bilmek ve 1-2 sevgi mesajı aldığında imzana ekle bari insanlara iyi biri olduğunu gösterirsin.İdda ederim forumda %70+ Senden nefret ediyor daha hiç kimse ile doğru düzgün muh. etmiyorsun
K
Kitty ⭐ 16y

Forumu bilmiyorsun gelmişşin konuşuyorsun.Eğer şikayet ettiğin bi konunun altına yorum attıysan burdan bak ; search.php?author_id=269556&sr=posts

ps: senin bi yorumun sayfanın 4/1 kaplıyor imzandan dolayı 1-2 kelime ingilizce bilmek ve 1-2 sevgi mesajı aldığında imzana ekle bari insanlara iyi biri olduğunu gösterirsin.İdda ederim forumda %70+ Senden nefret ediyor daha hiç kimse ile doğru düzgün muh. etmiyorsun

hahahayy SO LAME sen benim ingilizceme asla laf edemezsin 1 2 Kelime mi hahayy Burak'a(NML) sor bakalım nasılmış ingilizcem amannn ben bunları dörtte bir(1/4) yerine 4/1 yazan yani matematik bilgisi 0 olan ilkokul çocuğuna mı anlatıyorum evet bunu yaptığım için bi aptalım her neyse
senin gibi günlerce post kasamıyorum balım bu forum maalesef hayatımın bi parçası olacak raddeye gelmedi kimseyle de muhabbet kurmaya çalışma gibi bi amacım asla da olamaz gerçek dostlarım zaten var
sen yılbaşını burdaki dostlarınla -.- kutlarken ben arkadaşlarımla pijama partisinde olacağım ve belki de bu rezilliği anlatırız hoş bi anı olarak kalır o günde,güleriz falan...
Bi anket açsak eminim %90 bile olur ama umrumda bile olmaz zaten farkımız da bu :x
xoxo
D
Dark Zone ⭐ 16y
sakin olun .
A
Addicted ⭐ 19y
Funda konustukca batıyorsun adamıımmmmmm
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@Maynard
Seni rahatsız etmedikleri sürece kimseye bulaşma. Eğer gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan yetkili birine özel mesaj atarak sorunu bildir. Bunun dışında az önce Heather'a yaptığın gibi (imzası) kimseye durup dururken sataşma.

Ya kendine temiz bir sayfa aç, yeniden başla ya da her üyeliğinle insanlara sataşmaya devam et. Tercih senin, ama biz görevimizi yapmaya devam ederiz.
H
Hyperion ⭐ 17y
@Maynard
Seni rahatsız etmedikleri sürece kimseye bulaşma. Eğer gerçekten haklı olduğunu düşünüyorsan yetkili birine özel mesaj atarak sorunu bildir. Bunun dışında az önce Heather'a yaptığın gibi (imzası) kimseye durup dururken sataşma.

Ya kendine temiz bir sayfa aç, yeniden başla ya da her üyeliğinle insanlara sataşmaya devam et. Tercih senin, ama biz görevimizi yapmaya devam ederiz.

+hyp
A
Addicted ⭐ 19y
@Maynard

+hyp

açmadan önce dedimki kesin +hyp yazdı yine 😆 😜
J
Journalist ⭐ 19y
Kimseyi boş yere banlamadım banlamam.. herkes haddini bilecek.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kimseyi boş yere banlamadım banlamam.. herkes haddini bilecek.

reyizzzz 🙏 nese:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: