Arkadaşlar nickimi
MrLonely
yapabilirmiyiz. lütfen. cevap bekliyorum 🍺
Nick değişikliği yapabilirmiyiz?
· 18 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
bir dahaki mevsimi bekleyin.
ps:MrLonely kullanılıyor zaten.
ps:MrLonely kullanılıyor zaten.
Mevsim demesek yahu lütfen 3 saniyelik iştir.. :?
A
aloneboyTR
⭐ 18y
yani 3 saniyede yaziyorsun ama ben ona karışamam 😊
yani 3 saniyede yaziyorsun ama ben ona karışamam :)
Lütfen lütfeen değişsin şu nicki hiç sevmedim bi ara gözüme iyi gözükmüştü ama şimdi berbat 😳
hadi senin nickin değiştirildi 1 dk sürdü. senin gibi 100lerce/binlerce kişi çıkacak nickimi değiştirin diyecek.
Hergün kaç kişinin nickini değiştirecek yetkili arkadaşlar? Belli dönemlerde, toplu olarak nick değiştirilmesine izin verebiliyoruz.
Anlayışınıza sığınarak, gelecek nick değişim mevsimini beklemenizi rica ediyoruz. Ya da yeni bir üyelik alabilirsiniz 😉
Hergün kaç kişinin nickini değiştirecek yetkili arkadaşlar? Belli dönemlerde, toplu olarak nick değiştirilmesine izin verebiliyoruz.
Anlayışınıza sığınarak, gelecek nick değişim mevsimini beklemenizi rica ediyoruz. Ya da yeni bir üyelik alabilirsiniz 😉
hadi senin nickin değiştirildi 1 dk sürdü. senin gibi 100lerce/binlerce kişi çıkacak nickimi değiştirin diyecek.
Yeni bi üyelik alıp boş yere doldurma yapmak istemiyorum lütfen anla.
Yahu isteyen yokki başka. Ciddiyim nickime baksana iğrençç..
Neyse tamam bekle diyorsanız vardır bi bildiğiniz. 😘
😘 🍺 ❤️
Yeni bi üyelik alıp boş yere doldurma yapmak istemiyorum lütfen anla.
Yahu isteyen yokki başka. Ciddiyim nickime baksana iğrençç..
Neyse tamam bekle diyorsanız vardır bi bildiğiniz. 😘
Başka Nick Degistirmek İstiyen Birsürü Üye Var Tek Degilsin 😉
Cidden kötüymüş nickin. Istediğin isim başkası tarafından kullanılıyor. Kullanılmayan birşey seç değiştireyim.. Neşeli günümdeyim bugun 😎
Cidden kötüymüş nickin. Istediğin isim başkası tarafından kullanılıyor. Kullanılmayan birşey seç değiştireyim.. Neşeli günümdeyim bugun 8)
Üyeler ayaklanma çıkarmasın 😁
Hadi Yine İyisin 😆
Daha Kötü Nicklerde Var memberlist.php?mode=viewprofile&u=234528
:D
Legolas uzaklaş bu topicten
Ortam geriliyo, yani onu hissediyorum 😁 :?
Vazgeçicem ama kullanılmayan bir nick bulacakmısın bulmayacakmısın kendine?
Daha Kötü Nicklerde Var memberlist.php?mode=viewprofile&u=234528
:D
Legolas uzaklaş bu topicten
Tamam Abi Kızma Gözüme Carpti Söliyim Dedim 😆
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap