Icerige atla
Extraloob

NİCE YILLARA - HAPPY XMAS - WELCOME 2010

· 164 Yanıt · 19K görüntüleme · Sayfa 3 / 9
Yanıtlar
E
EmmaW ⭐ 19y
herkese sağlıklı, bol paralı ve bol tangalı yıl diliyorum 😘 😁
M
Milano ⭐ 18y
Mutlu yıllar ^^
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Herkese mutlu yıllar. 😊
E
exotic ⭐ 18y
GOODBYE 2009 WELLCOME 2010 ^^

Nice mutlu yıllara
S
Nice Yıllara EXL Ailesi 🎅
K
Kai ⭐ 18y
ßu yeni yıLda Sex yapılır xD

Nice senelere..
J
Josephine ⭐ 17y
Hepinizin yeni yılını kutlarım.
Korkarım ki 24:00 da burada olamayacağım.
G
Gameworld ⭐ 19y
Nice huzurlu mutlu yıllara inşallah bugünü exl ile geçireceğim benim sosyal aktiviteler 1 Ocakta olacak (:
N
Neverex ⭐ 17y

🎅
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
wuhuuu tüm satırları tek tek okudum harika güzel mesajlarınız var hepsini XMAS mesajı olarak alıyorum canlarımsınız benim şimdi alışverişten geldim SATSUMA aldım REDBULL aldım fena içeceğiz alkol ve sex bu gece tenime sinecek wuhuuuuuuuuuuuuu party'de ancak böyle olur ahahahhaaa ❤️

üzülsekte sevinsekte bir yıl daha bitti bütün hepinizin annesinin babasının ellerinden öpüyorum sizleri de gözlerinizden öpüyorum 1 yıl boyunca güzelce eğlendik güldük kızdık ve şimdi hep beraberiz tekrardan çok teşekkürler.

siz siz olun bu gece olsun 1 duble alkol için içirtin içmem demeyin içirtmem demeyin en azından hayata saygınız olsun sevgiğinizi asla bu gece üzmeyin bırakın bir gün her istediğini yapın yalnızda olsanız tekte kalsanız buraya gelin biz gene buradayız gene beraberiz en güzel yıllar bizlerin olsun, en cici yılımız 2010 olsun diyorum ve hepinizin yeni yılını kutlarım HAPPY XMAS 😘 ❤️
E
El Verano ⭐ 18y

Nice senelere..

Illaki..
1.Hatun
2.Alkol

Mutlu gecen bir gece mazinize yazilabilir. ROFL!

P.S ; Alkol alisverisimi yaptim.Party icin hazirim .:p
N
Neverex ⭐ 17y
wuhuuu tüm satırları tek tek okudum harika güzel mesajlarınız var hepsini XMAS mesajı olarak alıyorum canlarımsınız benim şimdi alışverişten geldim SATSUMA aldım REDBULL aldım fena içeceğiz alkol ve sex bu gece tenime sinecek wuhuuuuuuuuuuuuu party'de ancak böyle olur ahahahhaaa ❤️

üzülsekte sevinsekte bir yıl daha bitti bütün hepinizin annesinin babasının ellerinden öpüyorum sizleri de gözlerinizden öpüyorum 1 yıl boyunca güzelce eğlendik güldük kızdık ve şimdi hep beraberiz tekrardan çok teşekkürler.

siz siz olun bu gece olsun 1 duble alkol için içirtin içmem demeyin içirtmem demeyin en azından hayata saygınız olsun sevgiğinizi asla bu gece üzmeyin bırakın bir gün her istediğini yapın yalnızda olsanız tekte kalsanız buraya gelin biz gene buradayız gene beraberiz en güzel yıllar bizlerin olsun, en cici yılımız 2010 olsun diyorum ve hepinizin yeni yılını kutlarım HAPPY XMAS 😘 ❤️

wuhuuu abi döktürmüşsün yine şimdi senin evde party vardır kesinlikle canımsın ❤️ 😘
E
EmmaW ⭐ 19y

gerçekten döktürmüşsün abi etkilendim vallaha 🙏 😆
B
Brooklyn ⭐ 18y
tüm EXL ailesine happy XMAS , bir yıl daha geride kaldı. 2010'un sağlık , mutluluk , eğlence ve bol para getirmesi dileklerimle. 🎅 🍺
C
Tüm sitedekilerin yeni yılını kutluyorum. Redbull + Binboa ile yeni yıla girmenizi tavsiye ediyorum.
A
Avenger ⭐ 18y
Herkezin en iyi dileklerimle yeni yıllarını kutlarım 🍺 🎅

P.S:Görseller çok şık olmuş 🍺 cool2:

Merry XMAS
M
Minotoche ⭐ 17y
Herkezin eni yılını kutlarım, mutlu, sağlıklı bir yıl geçirmeniz dileği ile 😘 ❤️

p.s şu anda izmirde olan hmzsnmz'e selamlar 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Nice senelere..

Illaki..
1.Hatun
2.Alkol

Mutlu gecen bir gece mazinize yazilabilir. ROFL!

P.S ; Alkol alisverisimi yaptim.Party icin hazirim .:p

görsel senin eserin bro ilhamı senden aldım 😘 🎅 alkol olarak satsuma aldım abicim onca yıldır alkol içerim geçen smirnoff alacağım kuzenle görüştük adam demez mi ya smirnoff black ya da satsuma içeceksin satsuma ne lan falan oldum abd'de ödül almış en iyi tripple distilled aromalı vodka olarak ohannesss oldum bugün koşa koşa carrefour yolunu tuttum ve kaptım bir şişe 😁 😘

benim aldığım şişenin üzerinde ödülün logosu var 😎
E
El Verano ⭐ 18y

Bro yapma ya, bu geceye senden viskiyle baslamani beklerdim. =)

Geceye chivas ile baslanir..
M
Minotoche ⭐ 17y
🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: