Icerige atla
Extraloob

NewCustomers Account

· 17 Yanıt · 2.8K görüntüleme
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Elimde NewCustomers 1 tane account var bildiğiniz üzere exl. newcustomerse yükleme yapabiliyor pm okan abi 😘 bende dedim bari birinin işine yarasın... Sadece takas düşünüyorum... Exl aracığılıylada olabilir tekliflerinizi sunarsanız sevinirim hayırlı günler... nese: Sbot 4Ever

Sorularınızı veya tekliflerinizi Ö.m atabilir veya konu altından belirtebilirsiniz.

Teklifler: Silk E-pin, Char Vb...

Edit: Resim Eklenmiştir.

17 Yanıt
_
_SpinozA_ ⭐ 17y
kardes bu new customerı en zaman aldın sen yanı hala alınıyormu hangı tarıhlerdekıne new hangısıne old denılıyor?
H
hatembaba OP ⭐ 19y
kardes bu new customerı en zaman aldın sen yanı hala alınıyormu hangı tarıhlerdekıne new hangısıne old denılıyor?

arkadaşım çok önceden almıştım eğer 1 aylık yüklersen üyelik old olur yüklemessen new kalır...
Şuanda sbot account alımı ve newcustomerse süre yüklenimini kapattı ancak okan abi onunda çaresini buldu yani yükleme yapabiliyor bu nedenle hiçbir problem olmaz inanmassan okan abiye pm atıp sorabilirsin... iyi forumlar 😘
H
hatembaba OP ⭐ 19y
up (:
T
tellletter ⭐ 18y
Tibet serverinde 92 Lvl glavie char veririm yanlız bana acil üyelik lazım yani cevabını çabuk verirsen sevinirim charda Captain ivy avatarı var saint knight yanı bu gun gelen avatardan oncekı avatarın kanadı var itemleri ile beraber vericem e mail koruması var ama mynet den yani çalınma gıbı bişey söz konusu değil zaten e mail koruma kötü birşeyde değil sitede güvenli bir şekilde char alımları mevcut cevabını bekliyorum. ölü pet de mevcut.
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Tibet serverinde 92 Lvl glavie char veririm yanlız bana acil üyelik lazım yani cevabını çabuk verirsen sevinirim charda Captain ivy avatarı var saint knight yanı bu gun gelen avatardan oncekı avatarın kanadı var itemleri ile beraber vericem e mail koruması var ama mynet den yani çalınma gıbı bişey söz konusu değil zaten e mail koruma kötü birşeyde değil sitede güvenli bir şekilde char alımları mevcut cevabını bekliyorum. ölü pet de mevcut.

Anlaştık yanlız takas işelmini nasıl gerçekliştiricez istersen ikimiz içinde güvenli olması için exl. aracığılıyla yapalım... (Alıcı Takas Ücretini Öder.)
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Konu günceldir.
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Account hala satılmamıştır. Konu günceldir.
V
Viski ⭐ 18y
73 lv nuker plutoda dress war ücretde bende...
H
hatembaba OP ⭐ 19y

Karakterin buildi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Anlaşabiliriz.
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Konu hala günceldir. Account hala satılmamıştır.
T
tellletter ⭐ 18y

Anlaştık yanlız takas işelmini nasıl gerçekliştiricez istersen ikimiz içinde güvenli olması için exl. aracığılıyla yapalım... (Alıcı Takas Ücretini Öder.)

takas ücretini ben ödiyemem zaten ödüyebilecek olsam 30 TL verip 1 ay yüklü bot alırım yanı boş alıcam 1 ay yükliyecem 15 lira olucak o yüzden sen odersen exl aracılığı ile yaparız diğer türlü adres ev telf. tc gibi bilgileri verip takas yapabiliriz.
H
hatembaba OP ⭐ 19y

takas ücretini ben ödiyemem zaten ödüyebilecek olsam 30 TL verip 1 ay yüklü bot alırım yanı boş alıcam 1 ay yükliyecem 15 lira olucak o yüzden sen odersen exl aracılığı ile yaparız diğer türlü adres ev telf. tc gibi bilgileri verip takas yapabiliriz.

30 Tlye 1 ay yüklü accountu zor alırsınız bence. Siz bilirsiniz. Ben satıcıyım satıcı exl aracılığını ödemez. iyi forumlar.
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Konu günceldir. Account hala satılmamıştır
T
tellletter ⭐ 18y
Sen bilirsin sende 92 Lvl bu özelliğe sahip charı bulamazsın sbot üyeliği ve süresi olmuyan bi accont a teklifler 60 70 lvl arası görüyorsun...
H
hatembaba OP ⭐ 19y
Account Arcadia ile takas edilmiştir.
V
Viski ⭐ 18y

Karakterin buildi hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim. Anlaşabiliriz.

char full int 😊 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: