Icerige atla
Extraloob

New ! 1.54 Sro Loader %100 Calisiyor..

· 31 Yanıt · 5.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
D
destiny ⭐ 18y
Çok Tessekkürler Kardeşim 😜 %100 Çalışyor Tam istediğim gibi :)
D
destiny ⭐ 18y
LoL Trojan Falan yok bende gayet normal çalışıyor.
ModerX
ModerX ⭐ 19y
name:walkin2008
server:mars
LvL:85
guild:Sonimparator
grandname:LeGenD_İsT
weapon:Blade
Charın Seti faLan Gitti !
A
Aircon OP ⭐ 19y
uydurmayin lan ne car soyulmasi arkadaslar yalan söylüyolar ben virüs taratma sonucuda koydum
bizzat kendim kullaniyorum inanmayin
A
Aircon OP ⭐ 19y
bıse merak edıom baslıkta % 100 calısıor demıssın xD calısmasa koymassın pekı % 67 felan calısan loaderler varda benmı bılmıom baslık sacma olmus % 100 calısan loader allah allah

%100 derken tam calisiyor demek istedim .. insan bi tsk eder bumuydu dicegin
S
slymn--92 ⭐ 18y
linke tıkladıktan sonra gerisini yapamıorm anlatırmısınız
ModerX
ModerX ⭐ 19y
uydurmayin lan ne car soyulmasi arkadaslar yalan söylüyolar ben virüs taratma sonucuda koydum
bizzat kendim kullaniyorum inanmayin

Adam qißi Konu$! ! !
ModerX
ModerX ⭐ 19y
We Odindeki 61 LvL xßow Charımda SoyuLdu ßunun SAyesinde SoyuLan CharLarımız 4 oLdu ! ! ! ExtraLoob a Yakıstıramadım CharLarımız qitmedi Ama SetLer paraLar qitti qizLiyide OqRenSeLer Charda qidiCek ! ! ! Marst'ta 3 Char Odinde 1 Charımız SoyuLdu Ayıptır ! ! ! Lütfen Konu içeriqini siLin Daha fazLa Kimsenin Canı Yanmadan !
G
GodOfNuke ⭐ 19y
Loader falan kullanmayın benden size tavsiye.soyuldum ve bilgisayarımda ne virüs ne trojen vardı.her aksam sistemi temizleyip kapatan biriyim.ve sadece loader kullanmıstım.zaten virüs vs. yüzünden olamsına imkan yok.modemim servisteydi 22 gündür.modemi aldım ve ne göreyim char bosalmıs.ve oyuna kendi pc hariç hiç bir yerden girmem.

sebeb sadece loader....
E
erci1234 ⭐ 18y
tamamda bu nerden indiriliyo 😄 😄 😄 😄 😄 😄
F
Furina ⭐ 19y
tamamda bu nerden indiriliyo 😄 😄 😄 😄 😄 :D

Yahu arkadaş konu Haziranın konusu ne diye hortlatıyorsun ? Bu loader zaten çalışmaz artık.
Konu Kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: