slm arkadaşlar bır dewrımyaptım Laughing
ve anlartorum
ilk olarak sroloaderı sılkroadın bulunduğu klosore atın dosya halınde deıl cıkartıpta
onun yanında bır dosya vardır onu sılın clent gosterecek down botsmaldan ındırın clentı gosterın tamamdır teşekurler yorum yazmayana hakımı helal etmıorum
tabikide extraloob farkıyla
http://rapidshare.com/files/82283699/Si ... B.rar.html
sro loader
http://down.botsmall.com/iSRObot indirin 1 .42
botlada çalıstıra bılırsınız botu acın alta parmak gelsın sroyu acın sonra home bas
rar pasawordu:ExTRaLooB.cOm
http://www.virustotal.com/tr/analisis/a%20...%20175bce5fb5 Tarama sonucu ıcın just_life thx
sro loader serious fatal erora çözüm100de 100 no dc
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
E
EarthShaker
⭐ 19y
rar şifresi ne yazarmısın ?
S
StickControl
⭐ 19y
peki dosyalar temiz mi Question
S
StickControl
⭐ 19y
anlamadım ama deniyecem.
kardeş dediklerini yaptım error verdi çalışmıyo arkadaşlar denemeyin bence
Hade İnş Çalışır:D
arkadaşlar yanında bı metın belgesı var onu sıl slentın yolunu bıdaha gosterın ve verdım slentı ındırın
arkadaşlar yanında bı metın belgesı var onu sıl slentın yolunu bıdaha gosterın ve verdım slentı ındırın
hepsini aynen yaptım bi kaç kere error verdi sonra açtı silkroadı ama ilkinde 3 denemede dondu ikinci denemem de ise 10. felan da dondu işe yaramıyo yani pisikolojim bozuldu kaç gündür hep aynı şey oluyor zo şer giriyom onda da dc veriyo anlamadığım sadece bana mı oluyo bu Rolling Eyes aynen ben de sinirliyim her an patlayabilirim Mad
hepsini aynen yaptım bi kaç kere error verdi sonra açtı silkroadı ama ilkinde 3 denemede dondu ikinci denemem de ise 10. felan da dondu işe yaramıyo yani pisikolojim bozuldu kaç gündür hep aynı şey oluyor zo şer giriyom onda da dc veriyo anlamadığım sadece bana mı oluyo bu Rolling Eyes aynen ben de sinirliyim her an patlayabilirim Mad
arkadaşım sımdı adım adım anlatam
slentı ındır sronun bulundu klosore at1.adım
sonra masa ustune loaderı ındır acmayı dene acmasa loader kes sronun ıcıne at 2. adm
son adım da yanında yapılandırma dıe bır dosya sıl slentı ıyı goster nasıl bı hata alıorsun solersen bıde networu kur
arkadaşım sımdı adım adım anlatam
slentı ındır sronun bulundu klosore at1.adım
sonra masa ustune loaderı ındır acmayı dene acmasa loader kes sronun ıcıne at 2. adm
son adım da yanında yapılandırma dıe bır dosya sıl slentı ıyı goster nasıl bı hata alıorsun solersen bıde networu kur
Yanlış anlamada o kadar salak değilim hepsini yaptım (sildim de ) ama hiç bir farkı yok diğer no dc lerden daha oyuna girmedim oyunda atıp atmadığını bilmiyom ama oyuna girerken bi kaç denemeden sonra donuyo Neutral
tekrara kur sroyu duz gır aynı sey olursa senın pc bı bakım +rem+ekran karıtı lazım: Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap