Icerige atla
Extraloob

Netİnternet.com.tr Hosting Satımından Daha Fazlası ...

· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Netİnternet.com.tr Hosting Satımından Daha Fazlası ...

Kampanyalar olsun , müşteri hizmetleri olsun gerçekten mükemmel bir satış vizyonları var.Bende kendi sitemi haliyle buradan aldım , ve şu ana kadar gayet memnunum . Kesinlikle kullanıcıları kandırmaya , kazıklamaya yönelik bir icraatları yok . Şöyleki ben 25 milyon verip hem alan adı hemde host almıştım , siteden alan adı alana host ömür boyu bedava kampanyasını gördüm . Hemen dedim boşu boşuna 10 milyon baymışım diye 😆 Gittim böyle böyle dedim anında cevap verdiler , tabiki Uğur bey 10 milyon'unuz kredinize eklenmiştir diğer alışverişlerinizde kullanabilirsiniz dediler. Gidip diğer firmalarla uğraşıp bin bir türlü saçmalıklarla boğuşmayın diye bende böyle bir konu açmaya karar verdim 😊 Fazla uzatmadan size siteyi vereyim siz gezin görün ;

6 Yanıt
Q
Qmer ⭐ 18y
Alan adı alana hosting bedava mı ? Banner'de yanlışlık mı var, hosting alana alan adı bedava olmasın.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
adamlar güzel iş çıkartmışlar 6 yıldır bu sektördelerse vardır bildikleri ^^
Q
Qmer ⭐ 18y
MSN ekledim, yarın sabah adamlarla konuşayım kesinlikle taşırım siteyi buraya. Bilgilendirme için teşekkürler.
O
Old School ⭐ 19y
Evet köklü olma yolunda zaten bu sektörde 6 yıl dayanıyorsa belirli müşteri potansiyeli yakalamıştır sık kullananlara ekliyorum olurki site yaparım değerlendirmeye alıcam
S
StormHero ⭐ 19y
OMG Para bulalım da bi web sitesi kuralım hemen. 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: