Icerige atla
Extraloob

Nerede kasmalıyım?

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
O
Omara OP ⭐ 18y
ya benim poseidonda full str fire bowman charım var. 45 lvlım. full sos sölemesi ayıp 😊 charımı isrobot kurduğumda nereye bırakmalıyım sizce?
14 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
43 lvl arılar varya adı tam hatırlamıyorum oraya koy strci char kolay kesebildigi yaratıklarda daha cabuk kasılır yada 41 lvl red scorpıonlara koy kanımca Wink
D
drotalion ⭐ 19y
arıları değilde red scorpionlara bırak. zaten parada varmış sende... hızlı kasmak için yeşil yaratıklar.
O
Omara OP ⭐ 18y
ya arada çok lvl farkı var :S:D ben bunwanglara 2 çekiorum skille. max ne kesmeliyim yani :S
D
drotalion ⭐ 19y

ya arada çok lvl farkı var :S:D ben bunwanglara 2 çekiorum skille. max ne kesmeliyim yani :S

bunwang ara 2 çekiyorsan bunwang lara git Very Happy
S
Streetwise ⭐ 19y
aynen katılıyorum Wink
E
Exqusei ⭐ 19y
lord yarkana git Twisted Evil
C
CapsLock ⭐ 19y
penonda kasmalısın Mr. Green
O
Omara OP ⭐ 18y

bunwang ara 2 çekiyorsan bunwang lara git Very Happy

ama exp.i az buluyorum :S
S
Streetwise ⭐ 19y
sen 60+ lvl oldugunda oyundan bıkarsın o zaman demiş olayım Rolling Eyes
O
Omara OP ⭐ 18y
expi az buluyorum dediim farmdan dolayı.daha iyi ex almak için ne kesmeliyim diorum.yani mujigiye falan bıraksam yatarım ama spiderlere koysam olur mu?
S
Streetwise ⭐ 19y
spiderları hiç tavsiye etmem Very Happy
R
RoyalFlush ⭐ 19y
bana kalırsa ultra blood devil lerde kas 46 lvllar çok zorlanmazsın

çıkma noktaları belli olduğundan ve birbirlerine fazla yakın olmadıklarından rahatça kesersin

birbirlerine fazla yakın olmamaları sana saldırmamaları anlamına gelirki bu bunwanglarda var santam
O
Omara OP ⭐ 18y
ya peki biri bana bunwangların çok yakın olduu bi yerin resmini çekip buraya koyabilir mi? bunwanga gidiorum kesio hepsini bön bön beklio :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: