ya benim poseidonda full str fire bowman charım var. 45 lvlım. full sos sölemesi ayıp 😊 charımı isrobot kurduğumda nereye bırakmalıyım sizce?
Nerede kasmalıyım?
· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
43 lvl arılar varya adı tam hatırlamıyorum oraya koy strci char kolay kesebildigi yaratıklarda daha cabuk kasılır yada 41 lvl red scorpıonlara koy kanımca Wink
arıları değilde red scorpionlara bırak. zaten parada varmış sende... hızlı kasmak için yeşil yaratıklar.
ya arada çok lvl farkı var :S:D ben bunwanglara 2 çekiorum skille. max ne kesmeliyim yani :S
ya arada çok lvl farkı var :S:D ben bunwanglara 2 çekiorum skille. max ne kesmeliyim yani :S
bunwang ara 2 çekiyorsan bunwang lara git Very Happy
S
Streetwise
⭐ 19y
aynen katılıyorum Wink
lord yarkana git Twisted Evil
penonda kasmalısın Mr. Green
bunwang ara 2 çekiyorsan bunwang lara git Very Happy
ama exp.i az buluyorum :S
S
Streetwise
⭐ 19y
sen 60+ lvl oldugunda oyundan bıkarsın o zaman demiş olayım Rolling Eyes
expi az buluyorum dediim farmdan dolayı.daha iyi ex almak için ne kesmeliyim diorum.yani mujigiye falan bıraksam yatarım ama spiderlere koysam olur mu?
S
Streetwise
⭐ 19y
spiderları hiç tavsiye etmem Very Happy
R
RoyalFlush
⭐ 19y
bana kalırsa ultra blood devil lerde kas 46 lvllar çok zorlanmazsın
çıkma noktaları belli olduğundan ve birbirlerine fazla yakın olmadıklarından rahatça kesersin
birbirlerine fazla yakın olmamaları sana saldırmamaları anlamına gelirki bu bunwanglarda var santam
çıkma noktaları belli olduğundan ve birbirlerine fazla yakın olmadıklarından rahatça kesersin
birbirlerine fazla yakın olmamaları sana saldırmamaları anlamına gelirki bu bunwanglarda var santam
ya peki biri bana bunwangların çok yakın olduu bi yerin resmini çekip buraya koyabilir mi? bunwanga gidiorum kesio hepsini bön bön beklio :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap