Sagopa ile biraz kastık bugün sonra 2 kere gianta yattık kastıklarımız gitti, birinde kemal ağacın arkasında takıldı heal veremedi diğerinde lagta kaldık. Sizde gelin artıkta bir guild kuralım CW'ye gidelim eğlenelim biraz Mr. Green
-Resim Silinmiş.
Nerede Flyff Meraklıları?
· 58 Yanıt · 17K görüntüleme 0 okuyor
58 Yanıt
scream bugün Formattan sonra geliyorum
sana birkaç soru..
Ne açayım?
Server hangisi?
sana birkaç soru..
Ne açayım?
Server hangisi?
süper eylendik yaw bugün:D
what is CW Twisted Evil Ben le Nyminephete Gelioz ama serverını fln bilmiyorum senin. onuda bildirirsen sevinirim. bide şu sabahtan beri giremiom oyuna neden olabilir?
Server Lawolf, oynayış tarzına göre bir char aç. Kötü char diye birşey yok (Psykeeper hariç) ne isterseniz açın. Tek sorun var blade itemleri çok pahalı, bunu bilip başlayın oyuna yeter Mr. Green
tamam.. Wink
Server Lawolf, ve sadece türk arkadaşlarımda var bu girememe problemi bende dahil. Hiçbir yabancıda bağlantı sorunu gelmiyor bizde her denemede Check the network connection diyor...
M
Mephistopheles
⭐ 19y
PAtchler yükledii an giriorum ne patchmis hala bitmedi..Yannız tek kasmam 😊
Ilk başta mecbur tek kasacaksın yada yakın lvl bir arkadaş bulacaksın, hepinize yardım etmek isterim ama gap lvl 19, yani en az 58 lvl olmalısınızki benimle partye girdiğinizde exp alın
Batu ben geliyom bakalım denemeye az cnm sıkıldı
Gece 3 de bıraktım patch e 5-6 gibi bitti Twisted Evil
o zaman girebiliyodum şu anda altta görmüş olduğunuz hata 😊

o zaman girebiliyodum şu anda altta görmüş olduğunuz hata 😊
Işte bu hata sadece bizde var, hiçrbir yabancı arkadaşımda çıkmıyor bu hata Neutral
Shocked acaba ip Deiştirsek Düzelir mi Twisted Evil ark lar değiştiriyodu ama ben hiç denemedim Very Happy neyse artık yarın akşama kadar kasayım Very Happy sararsa çok kasarım
ha bide ben archer olmayı düşünüyorum statları nasıl vermem gerekiyo
ha bide ben archer olmayı düşünüyorum statları nasıl vermem gerekiyo
Full dex gidenlerde var, dex/sta gidenlerde var Wink
M
Mephistopheles
⭐ 19y
Fazla urastırmayan yani partydekiler kassın sen otur türünden bi karakter varmı priest felan?
Evet, lvl 15 te Assist olacaksın daha sonra 60lvl'e geldiğinde ya RM yada BP olacaksın. BP kısa süreli bufflar verir kendi savaşabilir RM kendi savaşamaz buffları harikadır hemen hemen herkesin yanında bir RM vardır ama oturmak diye birşey yine söz konusu değil o adam kasar sen heal verirsin kimse seni oturman için partye almaz
Stat olayları nasıl olmalı ?
bana bir tür söyle ve onu nasıl yapacağımı söyle
kafana göre seç Wink
bana bir tür söyle ve onu nasıl yapacağımı söyle
kafana göre seç Wink
STA: 40
DEX: 120
Ranger Wink
DEX: 120
Ranger Wink
ok sağol Wink
Server nere ya Very Happy ben indirdigimde direk 1. cisinin 1.cisinde açtım hehe Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap