Icerige atla
Extraloob

nerde eşitlik

· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme
M
Misproject OP ⭐ 19y
farkında mısın bilmem ama. erkek kadına tecavüz eder kadının namusu gider, or... filan derler, dışlarlar, öldürürler ama erkeğe kimse bişi demez.suçu işleyen erkektir ama cezasını kadın çeker.
Nasıl bir toplum yapısı sizce bu 🕵️
19 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
welcome to Turkey ^^
P
Bende aynı konudan çok yakınmışımdır. Hayatı kulakları kapatıp yaşamak gerek diyorum ama sana kolay oluyo kızlar için aynı şey söz konusu değil. +
welcome to Turkey ^^
E
amacın nedir bi istanbulu dolaş bakam her taraf trans kaynıo
M
Misproject OP ⭐ 19y
amacın nedir bi istanbulu dolaş bakam her taraf trans kaynıo

tek istanbul için yazmadım ülkede hep böle.tecavüze uğradı die öldürüyolar
S
Scratch1 ⭐ 18y
Tecavüze uğradı diye kimse öldürülmüyor.Bu arşiret olayların'da geçerlidir.Sadece tecavüze uğradı diye insanlardan kopuyor.Birnevi yaşama sevinci yok oluyor.
Ayrıca;
Gayet güzel bir konuya değinmişsin.Atamızın çıkardığı KADIN-ERKEK EŞİTTİR maddesini buğüne geldiğimizde pek rastlayamıyoruz..
S
Streetwise ⭐ 19y
Tecavüze uğradı diye kimse öldürülmüyor.Bu arşiret olayların'da geçerlidir.Sadece tecavüze uğradı diye insanlardan kopuyor.Birnevi yaşama sevinci yok oluyor.
Ayrıca;
Gayet güzel bir konuya değinmişsin.Atamızın çıkardığı KADIN-ERKEK EŞİTTİR maddesini buğüne geldiğimizde pek rastlayamıyoruz..
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Tecavüz eden kişide cezalandırılıyor bunu görmezlikten gelemeyiz 😉
H
HnTRue ⭐ 18y
Ayrıca;

H
HellBoys ⭐ 19y
Tecavüz eden kişide cezalandırılıyor bunu görmezlikten gelemeyiz ;)

evet 3-12 sene arası falan hapis yatıyor olması lazım öyle değilmi? 🕵️
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bence Biraz Anlamsız Konu Olmus Bu Olayı Bız Burda Cozemeyız Ki 😐
H
HellBoys ⭐ 19y
hem benim bildiğim tecavüz edene habire linç girişimi oluor
T
Tarantella ⭐ 19y
vallahi çocuk tecavüzcüleri hapishanede şişleniyor veya asılıyor.ki layıkları da bu..
fakat normal tecavüz vakalarında hakimin mağdura "sen bunla evlenmek ister misin?" tarzı sorular sorması ülkemizin hala 3.dünya ülkesi olduğunun bir kanıtı..
e peki biz el atmadan değişecek mi bu durum ?
hayır.
M
Misproject OP ⭐ 19y
Tecavüz eden kişide cezalandırılıyor bunu görmezlikten gelemeyiz ;)

cezalandırılıyo ama öldürmüyolar. ya tecavüze uğrayan kadın?????
K
Klavye ⭐ 18y
Erkeğe bişi olmas çünkü o erkektir onu vururlarsa arkasının geleceğini bilirler o yüzden güçsüzü ezerler 😄
H
HellBoys ⭐ 19y
bak şimdi haberlerde izledim Motorlu bi sapık gelip küçük kızlara tacizde bulunuyormuş.
O akşam ordan geçen oralı bile olmayan olayla bi ilgisi olmayan bir genç kuryeci toplumun saldırısına uğrayıp dayak atılarak öldürülmüş
_
_iQ_ ⭐ 18y
hem benim bildiğim tecavüz edene habire linç girişimi oluor

Birde girdiği hapishanede dövüyorlardır kesin yani 😎
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bunun tartışılacak konuşulacak hiç bir tarafı yok ki. Tecavüz eden zorla tecavüz edilen kişiyi cinsel olarak kullanıp ona zarar vermiştir. Suçlu tecavüz edendir, mağdur da edilendir. Tecavüz edilen kişi kendi isteğiyle tecavüze uğramadığına göre (uğrarsa tecavüz olmaktan çıkar) tecavüz edilen kişiye karşı bir yaptırım uygulanması saçmalıktır. Uygulanıyorsa ki cahil bir çoğunluktan oluşan ülkemizde uygulanıyor malesef, bu halk bilinçlendirilmelidir. Bu da bu site üzerinden değil, televizyonlarla, gazetelerle olacak bir şey. İnternete erişimi olacak insanların tecavüz edilen kişileri dışlayacak kadar cahil olabilme ihtimali yok denecek kadar az.
M
Misproject OP ⭐ 19y
Bunun tartışılacak konuşulacak hiç bir tarafı yok ki. Tecavüz eden zorla tecavüz edilen kişiyi cinsel olarak kullanıp ona zarar vermiştir. Suçlu tecavüz edendir, mağdur da edilendir. Tecavüz edilen kişi kendi isteğiyle tecavüze uğramadığına göre (uğrarsa tecavüz olmaktan çıkar) tecavüz edilen kişiye karşı bir yaptırım uygulanması saçmalıktır. Uygulanıyorsa ki cahil bir çoğunluktan oluşan ülkemizde uygulanıyor malesef, bu halk bilinçlendirilmelidir. Bu da bu site üzerinden değil, televizyonlarla, gazetelerle olacak bir şey. İnternete erişimi olacak insanların tecavüz edilen kişileri dışlayacak kadar cahil olabilme ihtimali yok denecek kadar az.

haklısın ama ne yapabiliriz ki ben bir garip öğrenciyim=)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: