2009 ÖSS SINAV YERLERİ
ÖSS 2009′e başvurduysanız öss sınav yeri bilgilerinizi, adayların sınav salonlarına yerleştirme işlemi yapıldığında ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’nden öğrenebilirsiniz…
Aday İşlemleri Sistemi’ne giriş yapmak için http://ais.osym.gov.tr/ adresinde Siteye Giriş bölümündeki T.C. Kimlik / Y.U. Numarası alanına T.C. Kimlik / Y.U. Numaranızı, Şifre alanına da size verilmiş olan şifreyi girerek Bağlan düğmesine basınız.
2009 Öss yerleştirmesi açıklanmıştır.Herkez nerede girecegini yazarsa sevinirim bakalım kim nerde hangi okulda sınava giriyor ??
Öss ye nerde giriceksiniz.
· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Gireceklere başarılar dilerim. Umarım istediğiniz yeri kazanırsınız ^^ Ben ÖSS ye girmeyi pek düşünmediğim için hiç göremicez o günleri xP
3 sene sonra inşallah bizde giricez ^^
Ösym nin sitesinde sınava girmeden bi hafta önce açıklanacakmış.Posta ile eve gelenler yazabilirler benim şu an için gelmedi fakat geldiğinde yazılacaktır.
Sınavada 13 gibi kısa bir zaman kaldı artık hayırlısı neyse o olsun.Sınava benim gibi girecek arkadaşlar varsa başarılar dilerim.
İyi forumlar dilerim.
Sınavada 13 gibi kısa bir zaman kaldı artık hayırlısı neyse o olsun.Sınava benim gibi girecek arkadaşlar varsa başarılar dilerim.
İyi forumlar dilerim.
Gireceklere başarılar.Umarım kazanırlar 😜
T
Tony Montana
⭐ 18y
Akdeniz Üniversitesi^^
Erciyes Üniversitesi, umarım girdiğim yerden çıkmam sonuçlar açıklandığında ^^
[ek #12654]
Bana ; ''NİLÜFER NUR HAYATİ KURTCAN ANADOLU TİCARET VE TİCARET MESLEK LİSESİ '' çıktı.
Hayırlısı olması dileğiyle. 😉 😎
Hayırlısı olması dileğiyle. 😉 😎
2011 🎭
2011 🎭
2 yıl varmış daha 🍿 İyi bir gelecek için yeterli bi süre. 😉
3.cüye gireceğim bakalım ne olacak bu sefer 😄
3.cüye gireceğim bakalım ne olacak bu sefer :D
Bu sene hayırlısıyla bi yerlere yerleş istersen çokta geç olmadan. 🍺 😎
up 🤔
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap