Merhaba Arkdaşlar Ben Neptune Serverinden LORD_TURKS_ ün eski sahibi. İsmim Tahir
Neptunde oynayanlar hepsi Tanır. Neptundetki ilk +9 ları ben bastım Sword Ve Shield.
Canım Sıkıldı şimdiye kadar bastıgım + lı itemlerin Bi Kısmını Paylaşmak İstedim.
NOT: Neptuneye Geri Döndüm _UnDeRMaKeR_ benim Glavier / Blader Charımdır. Bu Gün Sabah 85+9 Glaviemi bastım Hazır Duruyor Bankada. EstergoN guildimi Toparladım Eskisi Gibi Yola Dvm. Charıma 500 k sp kastım şuanda 69 FF + 350 k sp var.
NOT: resimleri Paylaşıyorum ama Kimse Abartı övgü Gösteriş Olarak Algılamasın. Burası PAylaşım Bölümü Herkez Anılarını PAylaşsın. Sizde Koyun Bizde Tebrik edelim Bakalım Fotolarnıza.
Eski Charım LORD_TURKS_ Den Bazı İtemler.
- Resim Silinmiş.
_UnDeRMaKeR_ (( Yeni Charıma Bastıgım Glaviem )) ...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Neptune LORD_TURKS_ Series ( All +9 )
· 28 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
28 Yanıt
Çirkefçe Yorumlardan Sakınalım !!!
Çirkefçe Yorumlardan Sakınalım !!!o zaman kimse sana yorum yapmasın, kendi halinde takıl. ☕
Çirkefçe Yorumlardan Sakınalım !!!o zaman kimse sana yorum yapmasın, kendi halinde takıl. ☕
adam onu kastetmedi ama kendini çirkef görüorsan eywallah.
ahah başladınız yine :-) her türlü yoruma açıgımda . ortamı germeye gerek yok yazacak olan düzgün yorum yazsa daha iyi forum olur paylaşım olur kimsenin hevesi kırılmaz yaplaşım yapmakta dimi arkdaşlar 😉
glavieyi satmayı düşünüyorsan neptünede Core2Duo pm at konuşup anlaşırız
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
OMG 😱 Hehe güzel güzel bende başlayacağım +9 işlemlerine yakında 😎
Güzel itemler +11 denesene ☕
inş inş :-)
hahaha daha +5 i beceremedim ben yaa 😢 😢 bi taktik falan bişi varsa söleyin bn de insanım yhaa imreniyorum (yanlış anlamayın) :D:D tebrikler güzel itemler
eyw saol... sende basarsın... hani bi söz vardır olmuyosa şansını zorlama diye...
ben tam tersini yaparak kazanıyorum. olmuyosa zorucaksın. bu glavie sabah +2 olmadı 5 defa.
ama inat degilmi son 5 m param kalmıdı pot paramdı bastım tuttu korkmucan ! risk almadan büyük olunmaz
ben tam tersini yaparak kazanıyorum. olmuyosa zorucaksın. bu glavie sabah +2 olmadı 5 defa.
ama inat degilmi son 5 m param kalmıdı pot paramdı bastım tuttu korkmucan ! risk almadan büyük olunmaz
eyw saol... sende basarsın... hani bi söz vardır olmuyosa şansını zorlama diye...
maşallah güzel işler çıkartıyorsun 😊
Ps: ben odinden Try2Lov3m3 belki hatırlarsın xD
itemler güzel her babayiğitin harcı değildir bu itemleri yapmak,
gelelim asıl konuya <<<<
ben de odindenim de, bu kadar olmaz be kardeşim, ismimizi kullanacaksın madem bi izin alsaydın ismimizi başkası kullanmasın diye patentini mi almamız gerekiyor yani 😊 işin şakası bi yani senle biraz konuşmuşluğumuzda var odinde valla darıldım 😄
Ps: UnDeRMaKeR serverda ilk 80 (lvl 80 sınırı olduğu zaman) olduğu için baya bi çakması çıktı sende onların arasında yerini almışsın 😄
gelelim asıl konuya <<<<
ben de odindenim de, bu kadar olmaz be kardeşim, ismimizi kullanacaksın madem bi izin alsaydın ismimizi başkası kullanmasın diye patentini mi almamız gerekiyor yani 😊 işin şakası bi yani senle biraz konuşmuşluğumuzda var odinde valla darıldım 😄
Ps: UnDeRMaKeR serverda ilk 80 (lvl 80 sınırı olduğu zaman) olduğu için baya bi çakması çıktı sende onların arasında yerini almışsın 😄
+9 basmanın taktigi varmı 2 kere 8 yaptım 9 olmuyo?
deniycem
gelelim asıl konuya <<<<
Ps: UnDeRMaKeR serverda ilk 80 (lvl 80 sınırı olduğu zaman) olduğu için baya bi çakması çıktı sende onların arasında yerini almışsın :D
ben odindeki undermaker degilim. ben odindeki eski ilk LoRD_TuRKs Ğn Sahibiyim Odin_king Tr guildim vardı. +7 glavie yine tek bende vardı o zamanlar serverde. hatırlamışsınızdır şimdi
gelelim asıl konuya <<<<
Ps: UnDeRMaKeR serverda ilk 80 (lvl 80 sınırı olduğu zaman) olduğu için baya bi çakması çıktı sende onların arasında yerini almışsın :Deyw saol... sende basarsın... hani bi söz vardır olmuyosa şansını zorlama diye...
ben odindeki undermaker degilim. ben odindeki eski ilk LoRD_TuRKs Ğn Sahibiyim Odin_king Tr guildim vardı. +7 glavie yine tek bende vardı o zamanlar serverde. hatırlamışsınızdır şimdi
undermaker olmadığını bende biliyorum zaten, undermaker benim realden arkadaşım, seninlede guildimde tartışmıştık hatırlarsın sende bunu^^ neyse konunu kirletmeyelim +6/+7 set yapman dileğiyle^^
tşk
bu bölümmü çok durgun yoksa SS lermi iyi degil :-)
Evet tahir bu işi çok iyi yapıyor + basma konusunda tam bir pro. tbrkler şimdi katil bir glaive ci doğuyo herhalde 😄
Ps: Bende odinden illegal fire glavie
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap