- Resim Silinmiş.
Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor
------------------------------------------------------------------------------------------
VEEEEEEEEEE +9 HALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Neptune 85+9 Shield ( LORD_TURKS_ )
· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
S
spacesman111
⭐ 18y
yok ya anlamadık sankı :)''Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor''
Ben anlamamıştım itirazın mı var???
itirazı olsa dövcenmi 😜
tebrkler tahir inş +9 yaparsın ama nıye karışık gıyındıgın anlamadım full pro olsan daha ıı olurdu bence
ßen +9a basacak kdr cesaretli değilim ama sonuçta oyun gaza gelip direk basardım...;)
yok ya anlamadık sankı :)''Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor''
sen yumurtadan fln mı cıktı toto loto ? her attıgın mesajın içerigi birini aşıgılamakla dolu
sen yumurtadan fln mı cıktı toto loto ? her attıgın mesajın içerigi birini aşıgılamakla dolu
Sizlerde o tür mesajlara alıntı yaparak karşılık vermeyin ki olay büyümesin, kapansın. ❗
ben sadece hoş bi resim göstermek istedim yazacagınız güzel vs. yada hiç yazmanızada gerk yokdu kalpler kırılmış bu konuda kilitleyinde daha çok kalp kırılmasın !
cok gzl ler itemlerin bn daha +6 yapamadım :))) inşallah +9 oldugunuda görürüz başarılar...
Sizlerde o tür mesajlara alıntı yaparak karşılık vermeyin ki olay büyümesin, kapansın. ❗
sende haklısın ama biz eger bunu bir şekilde uyarmazsak tepemize cıkar ses cıkarmıorlar die
O
Old School
⭐ 19y
Dün bakmıştım gerçekten bu kalkana göz kamaştırıcı
teşekkürler takılarda +6 olmuş durumda nice +7 lere :-)
MESAJLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...
MESAJLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...
+9 hayırlı olsun. immosuzmu bastın _?_?_?_
+9 hayırlı olsun. immosuzmu bastın _?_?_?_
heh tabiki immortalsız ben itemlere para harcamam pre alırım yeter !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap