Icerige atla
Extraloob

Neptune 85+9 Shield ( LORD_TURKS_ )

· 15 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Q
quaresma OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor

------------------------------------------------------------------------------------------
VEEEEEEEEEE +9 HALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
-------------------------------------------------------------------------------------------
- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
S
yok ya anlamadık sankı :)''Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor''
T
Torquel ⭐ 19y
Ben anlamamıştım itirazın mı var???
D
Direc-T ⭐ 18y
itirazı olsa dövcenmi 😜
Q
Quattro ⭐ 19y
tebrkler tahir inş +9 yaparsın ama nıye karışık gıyındıgın anlamadım full pro olsan daha ıı olurdu bence
N
NaRKoZ ⭐ 18y
ßen +9a basacak kdr cesaretli değilim ama sonuçta oyun gaza gelip direk basardım...;)
E
E0N ⭐ 19y
yok ya anlamadık sankı :)''Resimdeki İtemlerin Yanına Yazmış oldugum Kırmızı Yazılar İse O itemlerin + kaç odlugunu Belirtiyor''

sen yumurtadan fln mı cıktı toto loto ? her attıgın mesajın içerigi birini aşıgılamakla dolu
B
bannedddd ⭐ 19y

sen yumurtadan fln mı cıktı toto loto ? her attıgın mesajın içerigi birini aşıgılamakla dolu

Sizlerde o tür mesajlara alıntı yaparak karşılık vermeyin ki olay büyümesin, kapansın. ❗
Q
quaresma OP ⭐ 19y
ben sadece hoş bi resim göstermek istedim yazacagınız güzel vs. yada hiç yazmanızada gerk yokdu kalpler kırılmış bu konuda kilitleyinde daha çok kalp kırılmasın !
N
Narcisse ⭐ 19y
cok gzl ler itemlerin bn daha +6 yapamadım :))) inşallah +9 oldugunuda görürüz başarılar...
E
E0N ⭐ 19y

Sizlerde o tür mesajlara alıntı yaparak karşılık vermeyin ki olay büyümesin, kapansın. ❗

sende haklısın ama biz eger bunu bir şekilde uyarmazsak tepemize cıkar ses cıkarmıorlar die
O
Old School ⭐ 19y
Dün bakmıştım gerçekten bu kalkana göz kamaştırıcı
Q
quaresma OP ⭐ 19y
teşekkürler takılarda +6 olmuş durumda nice +7 lere :-)
MESAJLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER...
P
Pinokyo ⭐ 18y
+9 hayırlı olsun. immosuzmu bastın _?_?_?_
Q
quaresma OP ⭐ 19y
+9 hayırlı olsun. immosuzmu bastın _?_?_?_

heh tabiki immortalsız ben itemlere para harcamam pre alırım yeter !

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: