bluesman OP ⭐ 17y 12 yil once #1 Bence rengar, sırf nerf yemek için yaratılmış 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Slim Shady ⭐ 14y 12 yil once #2 Amumu, derecelide banlanmak için gelmiş. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Ben de ⭐ 17y 12 yil once #3 Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildiAmumu, derecelide banlanmak için gelmiş. :D+kassadin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 12 yil once #4 orianna maclari taşımak için gelmiş xd TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once #5 neden geldi değil de "geldi yine tipini...." dediğim herolar var başta lux olmak üzere TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 12 yil once #6 Gragas tam bir noob herosu. Aptal herosu dediğim herolardan cok kıl olurum yürüyüşünü ... 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warmoon ⭐ 18y 12 yil once #7 Darius. Right mouse click aban Q,W,E,Q,Single Attack , R. R. R. R. R. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L L0nelyHeRo ⭐ 13y 12 yil once #8 neden geldi bu akali midde kral ayar oldum... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Hurley ⭐ 13y 12 yil once #9 Miss Fortune'ye çok gıcık oluyorum bide o ultiyi atarken :/ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 12 yil once #10 Biri de çıkıp dememişki TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 11 yil once #11 Ziggs ayna modunda seçilmek için gelmiş.Hort TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil