Icerige atla
Extraloob

Bu Oyuncağı Hatırlayan Var mı?

· 21 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
Metover OP ⭐ 18y
Evet, bu oyuncağı hatırlayan kimler var?

Küçüklüğümün oyuncağı durmadan saatlerce bununla oynardım, su ve havayla çalışan basit ama muhteşem orijinal bir oyuncaktı.
21 Yanıt
SunLight
SunLight ⭐ 18y
unutmak mümkün mü?:)
P
PR3STIG3 ⭐ 16y
cok cok iyi hatırlıyorum elimde kücükkken rahat günümün yarısını buna harcıyordum deliğe sokucam die büyüdük hala deliklerın peşindeyiz 😈 😈
J
JetHomme ⭐ 19y
ne oynardık bununla ya. Bendekin de sağ ve solda 2 tuş vardı. O yuvarlakları sokmak için ne ter atardım 😆
E
Extrowe ⭐ 16y
Zamanında çok oynamışımdır o zamanlar ne zevkli geliyordu be 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayyyy yaaaa bunun TR'de ilk çıktığı günü bilirim hemen almıştım ne ciciydi yaa çocukluğum geldi gözümün önüne 😞
W
WildKing ⭐ 19y
hatırlamamak mümkünmü hayatımız bunla geçti xD
S
SilentLord ⭐ 17y
valla hiç unutmuyorum bu oyuncağı 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Hatırlıyorum da anneannem hediye etmişti çok oynardık bununla özledim o günleri be 🍺
K
Kai ⭐ 18y
cok cok iyi hatırlıyorum elimde kücükkken rahat günümün yarısını buna harcıyordum deliğe sokucam die büyüdük hala deliklerın peşindeyiz 😈 😈

hahahaha 😆
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

😁
J
Jaws3r ⭐ 16y
Benimki hala daha duruyor
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Küçüklüğümde sinirden fıttırdığım ama yinede oynadığım bir oyuncak 😜
A
ATF ⭐ 17y
benim babamdan kalma vardi (61 yasinda babam) 2 tusluydu hala kullaniorm cok zamanim gidio :!!&%&!
A
Avenger ⭐ 18y
Hatırlanmazmı. Hala var bunlardan. Geçen gün otobüste bir çocuk oynuyordu. Ama artık o bile cep telefonu şeklinde. 😜
A
Avasin ⭐ 17y
Hiç unuturmuyum. Sağolsun amcam beni hiç oyuncaksız bırakmazdı
*
*Just4Fun ⭐ 17y

Yorum yok 😈

Bende az daha büyüğü vardı alamanyalardan gelmisti 😄 Süperdi yaf cok cafcaflıydı ^^
W
Warmoon ⭐ 18y
büyüdük hala deliklerın peşindeyiz 😈 😈

Küçükken delik lere sokardık, ya da sokmaya çalısırdık.
simdi sokcak delik arioz. biggrint1 biggrint1
E
EliteTurk ⭐ 18y
Evet, bu oyuncağı hatırlayan kimler var?

Küçüklüğümün oyuncağı durmadan saatlerce bununla oynardım, su ve havayla çalışan basit ama muhteşem orijinal bir oyuncaktı.

❤️ 😘 🎭
D
EY Gidi. Şuanda Satılmaktamı Acaba Bilen Varmı ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: