arkadaşlar ne acacağımı bilemiyorum evde olduğum zaman taxi olmadığımda bot olacak ama siz gene fikirlerinizi yazın
Ne acacam bilemiyorum
· 33 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
33 Yanıt
avrupada olur
bide konuyu cine actım avrupa pek düşünmüyorum ama beni avrupaya ikna edecek varsa kendıne güvenen bi baba yiğit
Bot diyorsan EU yatar.. Çinde Full str bow tavsiye ederim
J
Journalist
⭐ 19y
Blade 4ever
Chinese Bow olarak kasıp Blader çevir derim ..
Chinese Bow olarak kasıp Blader çevir derim ..
nasıl olacak o skill edit diosan onun görevi var sanırım cok uzun suruo hearlde
Nakit varsa alıcaksın silk ile düzelticeksin yoksa.. Blader ile kasıcaksın .
olabilir blader ii bir char tipimi onu biliyorum hiç oynamadım
J
Journalist
⭐ 19y
Blade oyunun Babası Glavie Amcasıdır 👍
Two hande ikna edebilirim seni git two hand i araştır çok sağlam defansı olan yeterince iyi vuran bi çardır kendileri geçen gün 42lwl two hand ile 47 lwl full sos blade i yatırdım
araştırıcam ama 15 sn pot olayı cok kotu pek sıcak bakmıorum bu eu ya
J
Journalist
⭐ 19y
Two hande ikna edebilirim seni git two hand i araştır çok sağlam defansı olan yeterince iyi vuran bi çardır kendileri geçen gün 42lwl two hand ile 47 lwl full sos blade i yatırdım
Two handed ın itemleri full sosun olmadıkça öyle bir blade i yatıramassın biraz ufaktan salla istersen 👍
Two handed ın itemleri full sosun olmadıkça öyle bir blade i yatıramassın biraz ufaktan salla istersen 👍
😄 o kadar eminsin bladeden
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
bota chinese glavier ve bower iyi gider ama basında da olurum dıyorsan chınese s/s nuker yada wizard zevkı uzerıne tanımam 👍
bota chinese glavier ve bower iyi gider ama basında da olurum dıyorsan chınese s/s nuker yada wizard zevkı uzerıne tanımam 👍
Sende uçurdun blader'ı .. 85+5 alınca Superman oluyo sanki.. 78 Bowman'imle 79 Blader yatırdım ne varki..?
Serverde sun blade bide sun sheild olan adamı tanıdığım elinde 76+7 sun spear olan glaiver yatırıyor..
+1
arkadaşlarım çok teşekkürler s/s nuker actım 35 lv 10 k sp 3 gap farm var 4 gap 4 gap gidecem
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Sende uçurdun blader'ı .. 85+5 alınca Superman oluyo sanki.. 78 Bowman'imle 79 Blader yatırdım ne varki..?
Serverde sun blade bide sun sheild olan adamı tanıdığım elinde 76+7 sun spear olan glaiver yatırıyor..
yanlış yazdın heralde kardesım bladerla ılgılı hıc bır sey yazmadım ben :?
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
arkadaşlarım çok teşekkürler s/s nuker actım 35 lv 10 k sp 3 gap farm var 4 gap 4 gap gidecem
oyle cok sıkılırsın. yenı bır server da oynamıyorsan al bır 20m gold gıt ong taxıye 75k sp ye kadar 17-30 lvl arası oluyor galıba farmını yap sonra penon taxıye kadar 0 gap ıle kas sp yeter zaten 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap