Icerige atla
Extraloob

Ne acacam bilemiyorum

· 33 Yanıt · 3.3K görüntüleme
L
LetheTR OP ⭐ 18y
arkadaşlar ne acacağımı bilemiyorum evde olduğum zaman taxi olmadığımda bot olacak ama siz gene fikirlerinizi yazın
33 Yanıt
L
LetheTR OP ⭐ 18y
avrupada olur
L
LetheTR OP ⭐ 18y
bide konuyu cine actım avrupa pek düşünmüyorum ama beni avrupaya ikna edecek varsa kendıne güvenen bi baba yiğit
X
XER0 ⭐ 19y
Bot diyorsan EU yatar.. Çinde Full str bow tavsiye ederim
J
Journalist ⭐ 19y
Blade 4ever
D
destiny ⭐ 18y
Chinese Bow olarak kasıp Blader çevir derim ..
L
LetheTR OP ⭐ 18y
Chinese Bow olarak kasıp Blader çevir derim ..

nasıl olacak o skill edit diosan onun görevi var sanırım cok uzun suruo hearlde
D
destiny ⭐ 18y
Nakit varsa alıcaksın silk ile düzelticeksin yoksa.. Blader ile kasıcaksın .
L
LetheTR OP ⭐ 18y
olabilir blader ii bir char tipimi onu biliyorum hiç oynamadım
J
Journalist ⭐ 19y
Blade oyunun Babası Glavie Amcasıdır 👍
T
therman ⭐ 18y
Two hande ikna edebilirim seni git two hand i araştır çok sağlam defansı olan yeterince iyi vuran bi çardır kendileri geçen gün 42lwl two hand ile 47 lwl full sos blade i yatırdım
L
LetheTR OP ⭐ 18y
araştırıcam ama 15 sn pot olayı cok kotu pek sıcak bakmıorum bu eu ya
J
Journalist ⭐ 19y
Two hande ikna edebilirim seni git two hand i araştır çok sağlam defansı olan yeterince iyi vuran bi çardır kendileri geçen gün 42lwl two hand ile 47 lwl full sos blade i yatırdım

Two handed ın itemleri full sosun olmadıkça öyle bir blade i yatıramassın biraz ufaktan salla istersen 👍
L
LetheTR OP ⭐ 18y

Two handed ın itemleri full sosun olmadıkça öyle bir blade i yatıramassın biraz ufaktan salla istersen 👍

😄 o kadar eminsin bladeden
N
bota chinese glavier ve bower iyi gider ama basında da olurum dıyorsan chınese s/s nuker yada wizard zevkı uzerıne tanımam 👍
D
destiny ⭐ 18y
bota chinese glavier ve bower iyi gider ama basında da olurum dıyorsan chınese s/s nuker yada wizard zevkı uzerıne tanımam 👍

Sende uçurdun blader'ı .. 85+5 alınca Superman oluyo sanki.. 78 Bowman'imle 79 Blader yatırdım ne varki..?

Serverde sun blade bide sun sheild olan adamı tanıdığım elinde 76+7 sun spear olan glaiver yatırıyor..
X
XER0 ⭐ 19y

+1
L
LetheTR OP ⭐ 18y
arkadaşlarım çok teşekkürler s/s nuker actım 35 lv 10 k sp 3 gap farm var 4 gap 4 gap gidecem
N

Sende uçurdun blader'ı .. 85+5 alınca Superman oluyo sanki.. 78 Bowman'imle 79 Blader yatırdım ne varki..?

Serverde sun blade bide sun sheild olan adamı tanıdığım elinde 76+7 sun spear olan glaiver yatırıyor..

yanlış yazdın heralde kardesım bladerla ılgılı hıc bır sey yazmadım ben :?
N
arkadaşlarım çok teşekkürler s/s nuker actım 35 lv 10 k sp 3 gap farm var 4 gap 4 gap gidecem

oyle cok sıkılırsın. yenı bır server da oynamıyorsan al bır 20m gold gıt ong taxıye 75k sp ye kadar 17-30 lvl arası oluyor galıba farmını yap sonra penon taxıye kadar 0 gap ıle kas sp yeter zaten 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: