Icerige atla
Extraloob

NBA Playoff 2009 Final[Şampiyon LA Lakers]

· 46 Yanıt · 13K görüntüleme Sabitlenen
M
Milano OP ⭐ 18y

❗ ❗ Şampiyon Los Angeles LAKERS ❗ ❗

Los Angeles LAKERS-Orlando MAGIC

4 - 1

46 Yanıt
H
hmzsnmz ⭐ 19y
chicago , houston ve dallas deplasmanda ilk maçları alarak saha avantajını ele geçirdiler. Sürprizlerle başladı diyebilirim. Bakalım bu gece neler olacak ?
[ek #12654]
M
Milano OP ⭐ 18y
Gnucellendi.
M
Milano OP ⭐ 18y
Gnucellendi.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
orlando evinde kaybetti , sezonda 3 kere yenmişlerdi halbuki.. boston 2. macı zorlukla aldı.. play off lar enteresan basladı. bakalım sonunda ne olacak
[ek #12654]
M
Milano OP ⭐ 18y
Gunceldir.
T
TwiLighT ⭐ 18y
Bir oyuncunun eksikliği bu kadar mı hissedilir. Boston çeyrek finalden çıkamayacak galiba 🙄
M
Milano OP ⭐ 18y
Başta dediğim gibi Final LAL-CLE arasında olacak ve ben burada LAL in şampiyonluğunu sizlerle kutlayacağım 😜 😆
T
TwiLighT ⭐ 18y
Başta dediğim gibi Final LAL-CLE arasında olacak ve ben burada LAL in şampiyonluğunu sizlerle kutlayacağım 😜 😆

Kobe yi de severim LeBron ı da. benim için o kazanmış bu kazanmış farketmez. o kadar fanatiği değilim 🙄 birini diğerinden daha çok sevmiyorum ya da birini sevip diğerinden nefret de etmiyorum. güzel bir maç seyrettirsinler o bana yeter 🎭
M
Milano OP ⭐ 18y
Ben Kobe nin yada Lebronun lafını bile etmedim 😜
Dediğin gibi onemli olan iyi bir mac cıkması ama Lakersa ve Kobe ye tutkum buyuk 😄

Ps: Bu gece Bostan-Atlanta macı var bakalım bizi şaşırtacak neler olacak? ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Detroit ile Utah elendi. Detroit neyse ama ben Utah'tan daha büyük bir direnç beklerdim... Denver ve Dallas turu geçti gibiler ve onların eşleşmesi de baya enteresan olacak gibi.Lakers - Houston ise Lakers'ı final yolunda biraz daha yıpratacaktır ^^ Doğuda ise işler biraz daha karışık. KG siz Boston çok zorlanıyor.. Maçlar 2 uzatmaya falan gidiyor , oradan gelecek takım çok yıpranmış olarak gelecek lakin bu dezavantaj olmayacaktır çünkü rakipleri Phi-Orl serisi galibi ve büyük ihtimalle Orlando olacak.. Ama şu bir gerçek Orlando hiç istediği gibi oynayamıyor.. Play off baskısı bu olsa gerek.. Ama bence Boston ile eşleşirlerse o zamana kadar baskıyı hazmedip onlarla başa baş mücadele edeceklerdir. Doğu finalinde Cleveland'ın muhtemel rakibi onlar olacak gibi. Hawks Heat mücadelsi de ilginç.. Miami kazandığı 2 maçı da olağanüstü 3lük yüzdesiyle kazandı. Diğer 2 maçta ise rezil şut attılar.. Şuta çok bağlandılar. Bu onlar için iyi değil ama takımda Dwayne Wade gibi bir yıldız var. Turu bence Wade'in performansı belirleyecek.
Bizlere izlemek kalıyor sadece o güzel showu ^^
[ek #12654]
M
Milano OP ⭐ 18y
Detroit ile Utah elendi. Detroit neyse ama ben Utah'tan daha büyük bir direnç beklerdim... Denver ve Dallas turu geçti gibiler ve onların eşleşmesi de baya enteresan olacak gibi.Lakers - Houston ise Lakers'ı final yolunda biraz daha yıpratacaktır ^^ Doğuda ise işler biraz daha karışık. KG siz Boston çok zorlanıyor.. Maçlar 2 uzatmaya falan gidiyor , oradan gelecek takım çok yıpranmış olarak gelecek lakin bu dezavantaj olmayacaktır çünkü rakipleri Phi-Orl serisi galibi ve büyük ihtimalle Orlando olacak.. Ama şu bir gerçek Orlando hiç istediği gibi oynayamıyor.. Play off baskısı bu olsa gerek.. Ama bence Boston ile eşleşirlerse o zamana kadar baskıyı hazmedip onlarla başa baş mücadele edeceklerdir. Doğu finalinde Cleveland'ın muhtemel rakibi onlar olacak gibi. Hawks Heat mücadelsi de ilginç.. Miami kazandığı 2 maçı da olağanüstü 3lük yüzdesiyle kazandı. Diğer 2 maçta ise rezil şut attılar.. Şuta çok bağlandılar. Bu onlar için iyi değil ama takımda Dwayne Wade gibi bir yıldız var. Turu bence Wade'in performansı belirleyecek.

Off cok guzel ozetlemişin hacım
Bu geceki Boston macını merakla bekliyorum ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Off cok guzel ozetlemişin hacım
Bu geceki Boston macını merakla bekliyorum ^^

Ben özetlerim de kötü mü olur hacım 😜 böhöhöyt 😜 + Aynen bu gece Boston maçı deli olacak harbiden..
Ps: Hemen de bi tarafım kalktı haa xD
[ek #12654]
M
Milano OP ⭐ 18y
/Guncellendi.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
-Who do?
-He do 🤘
uzun süre sonra Lewis+Hido coştu öyle olunca da boston'un kazanmasını beklemek hayalcilik olurdu resmen ^^
[ek #12654]
M
Milano OP ⭐ 18y
-Who do?
-He do 🤘
uzun süre sonra Lewis+Hido coştu öyle olunca da boston'un kazanmasını beklemek hayalcilik olurdu resmen ^^

Aynen hatta bu sabah tekrarı vardı ayakta alkışlandı ikisi bence Boston Chicago daki gibi geri donemyecek. ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Aynen hatta bu sabah tekrarı vardı ayakta alkışlandı ikisi bence Boston Chicago daki gibi geri donemyecek. ^^

Ben valla uykuma kıyıp canlı canlı izliyorum maçları ^^1 haftadır günde 2-3 saat uykuyla duruyorum xD
[ek #12654]
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Lebron ne yaptı öyle ya 😱
M
Milano OP ⭐ 18y
Valla sınavlar cart curt derken erken uyudum bir kac gun.
Bu gece 00.00 da Dallas-Denver
Yarın gece 22.30 da Lakers-Houston var. Erken uyuyanlar icin Canlı mac fırsatları bilginize ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Lebron ne yaptı öyle ya 8O

her zamanki hali ^^
Valla sınavlar cart curt derken erken uyudum bir kac gun.
Bu gece 00.00 da Dallas-Denver
Yarın gece 22.30 da Lakers-Houston var. Erken uyuyanlar icin Canlı mac fırsatları bilginize ^^

Yine uykusuz geceler 🤘
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: