F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=pBZmbfuYetMPs: Çalan müziğe aldırış etmeyiniz. 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O Old School ⭐ 19y 16 yil once #2 Harika ya sırıkların birbirine vurmasına bayılıyorum 2 metre öteden pat küt ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 16 yil once #3 Basketbol kardeşliktir NBA 'de yaşanmıyor artık boyle şeyler bir diz gostemeye teknik faulu çalıyorlar 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #4 ben wallece tek geçerim 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz ⭐ 19y 16 yil once #5 Indiana - Detroit maçında çıkan olaylar unutulmaz ^^ kavgaya karışanlar yarım sezon ile tüm sezon arası ceza aldılar 😈 Ama manyaktı ya xD [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Milano ⭐ 18y 16 yil once #6 ben wallece tek geçerim 😁Buldozer 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil