Herhalde eleştirmenler buna bişey diyemeyeceklerdir.Ya da ben tahmin edeyim ne diyeceklerini fazla iyiydim domine ettim 😄

Ps:Bir tr klasiği ergen velet küfürleri editlendi 😄

sana bir şey diyimmi sen oynamayı biliyorsan ben oyunu bırakırım jaxa öyle build kasıp bir de utanmadan ss koyuyorsun

sana bir şey diyimmi sen oynamayı biliyorsan ben oyunu bırakırım jaxa öyle build kasıp bir de utanmadan ss koyuyorsun
Bu mesaj ferigim111 rumuzlu uyeden alinti yapildisana bir şey diyimmi sen oynamayı biliyorsan ben oyunu bırakırım jaxa öyle build kasıp bir de utanmadan ss koyuyorsun
Adam almış mı? Almış. Senin derdin ne?
güzel skor build biraz vasıfsız kalmış tebrik

Bu mesaj ferigim111 rumuzlu uyeden alinti yapildisana bir şey diyimmi sen oynamayı biliyorsan ben oyunu bırakırım jaxa öyle build kasıp bir de utanmadan ss koyuyorsun
******** lol bölümünde konu aç aynan bu şekilde cevabını verirler :)
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi****** lol bölümünde konu aç aynan bu şekilde cevabını verirler :)
ne şekilde :P
***** lol bölümünde konu aç aynan bu şekilde cevabını verirler :)
Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi****** lol bölümünde konu aç aynan bu şekilde cevabını verirler :)
Cevap ne şekilde diyorsan aç öğren, konu ne şekilde diyorsan aynen bunu kopyala yapıştır oraya.
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi******* lol bölümünde konu aç aynan bu şekilde cevabını verirler :)

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cevap ne şekilde diyorsan aç öğren, konu ne şekilde diyorsan aynen bunu kopyala yapıştır oraya.
orda o cevabı verecek kişiyi biliyorum sanırım 👴

no botrk jax is bullshit
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap