Icerige atla
Extraloob

Jax vs Riven with Thaldrin [Berke won+Comment Updated]

· 17 Yanıt · 6.8K görüntüleme
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Beytisine(14 lira) girmiştik arkadaşla oyun bitirmesine attığımız bir maçtı inanılmaz agresifti early de 3 lv da zor kactım kule altı gidiyorduk 😊 Aynen Phaldor gibi istemedi beytiyi alayım demem rağmen 🍺 Haftaya bir arkadaşla kata vs kata atacak ama o arkadaşa şans vermiyorum ben 😁 Bugün yarın video yu koyacağım bu başlık altında.
17 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
😄
R
RoqA ⭐ 17y
😄
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Kazanan bariz bir şekilde tabiki Thaldrin oldun ben jax dim o riven adam resmen kusursuz oldu ve ben bu kadar iyi oynamanın pratikle olacağını kesinlikle düşünmüyorum bazı şeyler Allah vergisi inanılmaz oynadı ya record aldım birazdan koyacağım.
W
Warmoon ⭐ 18y
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kazanan bariz bir şekilde tabiki Thaldrin oldun ben jax dim o riven adam resmen kusursuz oldu ve ben bu kadar iyi oynamanın pratikle olacağını kesinlikle düşünmüyorum bazı şeyler Allah vergisi inanılmaz oynadı ya record aldım birazdan koyacağım.

Oyun içi süreniz,karşınıza gelen rakiplerin zorluğu bir değil ise bence doğuştan yetenekten bahsetmek saçma olur.
En azından öyle düşünüyorum 😐
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi

Oyun içi süreniz,karşınıza gelen rakiplerin zorluğu bir değil ise bence doğuştan yetenekten bahsetmek saçma olur.
En azından öyle düşünüyorum :|

Yetenek kardeş senin de bildiğin gibi bazı şeyler doğuştan geliyor yetenek gibi 😁 Bir sürü diamond la oynadım maç izledim vs yanımda bu herifin oynayışını gördüm, yok oynayış tarzı farklı bir kere tabiki aramızda baya gameplay farkı var ama bronz değilim sonuçta platım az çok yorum yapabilirim nasıl oynadığı hakkında bir ara oynama şansınız olursa anlarsınız Phaldora çok iyisin demiştim(diamond1) ama Berke bambaşka oynuyor cidden onu gördüm.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
😄
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Smile koyup gitmek de moda olmuş heralde gelen geçep gülüp gidiyor 😜
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ALLAH'ın verdiği bir yetenektir Riven oynamak. BoxBox onayladı
S
seskes ⭐ 19y
grds jax ile earlyde nasi rivene qesilirsin yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jax te atar
Rebellen
Rebellen OP ⭐ 17y
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
grds jax ile earlyde nasi rivene qesilirsin yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jax te atar

yok 3 lv da zar zor kaçtım ölmedim dk 10 da öldüm sanırım ilk ama farmda falan katladı tabi. 2 kill alabildim neyse bir de kule altında döndürmem vardı o bana yeter epicti 😜 berkeyi orada iyi oynadığımı söylemişti flash falan attı baya inandı alamadı ama 😁
Hafta sonu 1080p hale getirip koyacağım buraya.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Allah vergisi yorumu bana da saçma geldi adam şampiyonluk liginde finale kalan takımda oynuyor, senin yorumunda "o kadar elmas 1'ler ile oynadım böyle bir fark yoktu aramızda" gibi bir yorum gördüm adam challenger liginde ama üst ligi olsa challenger'ın dahada yükselir son lig olduğu için aranızda 2 lig falan fark var 😊 2 lig olunca çok fark yok gibi gözüküyor ama orası son yer olduğu için orada dahada olsa gider yani 😄 Ayrıca adamlar sezon 1 den beri oynuyor iş haline getirmiş bunu yani Allah vergisi yorumu pek olmamış cidden. 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
TR'de plat, west'te silver'dır. Bunu bilir bunu söylerim. 😄
Bahsettiğiniz adam West'te Challenger.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
TR'de plat, west'te silver'dır. Bunu bilir bunu söylerim. 😄
Bahsettiğiniz adam West'te Challenger.

Ehh bende bunu demek istedim ama baya bi dolaylı oldu benim ki. 😁
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y