Icerige atla
Extraloob

Müzikten Anlayanlar

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
Arkdaşlar Müzikten Anlayan Ve Bana Müzik Yazmamda Yardım Olabilicek Arkadaş Varmidur Çok Acil Lazım. 😆 Yardım Edenlere Şimdiden 😘 🍺
13 Yanıt
K
Kobe ⭐ 19y
Müzik yazmak nedir ?
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Müzik yazmak nedir ?

😱 😁
M
Milano ⭐ 18y
beste felan mı diyorsun ?
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Anlamlı olsun yeter.

Kafiye, hece ölçüsü vb. olursa tabii ki daha güzel olur.
Ama olsun diye de sakın zorlama.

bkz. zorlama hece ölçüsü ve kafiyelerle oluşan saçma müzik türü, rap.
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
Wallahi hacı hissetmek lazım beste yapmak öyle pek kolay iş değil 😉
R
Rocky Balboa OP ⭐ 17y
Burda Sizden Profesyonel Birisini İstemedim.Beste Yapmak Tabiykide Kolay Değil.Şarkı Yazmaktan Çogunuzun Anlayabiliceginizi Sanmıştım.
Temet Nosce
İlham gelmesi lazım bro ilhamda istediğin zaman gelecek bir şey değil 😁
H
Hopess ⭐ 17y
ilham gelmesi lazım
E
eL`dode ⭐ 19y
valla ünlü siteler için yazabilirsin 😄
ismail yaka yapyor
feysbooh diyor adam ortalık yerinden oynuyor.Müzik sektörü çöktü resmen ya.Önüne gelen şarkıcı oluyo aptal aptal şarkılar çıktı :S
I
Ben profesyonel değilim.Albüm çıkartmış falanda değilim ama kendi çapımda birkaç şey yapmaya çalıştım zamanında.
Sana birkaç şey söyleyeyim gerisi tamamen senin zihniyetine ve o anki ruh haline göre gelişecektir.
İlk olarak
a - a - a - a uyak düzenini kullanmanı tavsiye etmem.(Rap şarkısı yazmıyorsan)
a-b-a-b uyak düzeni kulağa çok güzel gelir ama yazmasıda bir o kadar zordur.
Son zamanlarda kullanılan serbest yazı stil'i var bunun tutması için çok iyi bir sanatçı olman gerekiyor.
Benim sana tavsiye edebileceğim uyak düzeni ;
a-a-b-a veya a-a-a-b veya a-b-a-a 'dır.Bunlar karşıdan dinleyen birisinin kulağına çok güzel gelir.Bunun yanında bunlara uymak için fazla kasma.Eğer hiçbir düzene uymayıp kulağa hoş gelen birşeyler yazabilirsen onlar çok daha kaliteli olur.
.NET
.NET ⭐ 19y
Müzik grubundayım ve hala kendi parçamız yok^^
Bunu neden mi söyledim ? Bu bizim beceriksizliğimizden çok bu işin profesyonellikten öte çok çok zor olduğu bir şey olduğunu belirtmek için söyledim. Yoksa profesyonel olarak 3 yıldır birlikte çalıyoruz ve populer parçalardan kayıt yapıyoruz.
Çok saçmaladım ben gidiyorum 😁
[F New]Solo Gitarist
I
Müzik grubundayım ve hala kendi parçamız yok^^
Bunu neden mi söyledim ? Bu bizim beceriksizliğimizden çok bu işin profesyonellikten öte çok çok zor olduğu bir şey olduğunu belirtmek için söyledim. Yoksa profesyonel olarak 3 yıldır birlikte çalıyoruz ve populer parçalardan kayıt yapıyoruz.
Çok saçmaladım ben gidiyorum 😁

loool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: