arkadaşlar ben yeni bi PC aldım 4 GB ram var ama 3.5 GB görünüyor :S:S neden olabilir acaba
+ paso ??? hatası alıyorum ekran kartı Ati palit 1GB 256bit
Ekran Kartı SORUNU ! anlayanlar içeri girsin lütfen
· 19 Replies · 1.6K views 0 reading
19 Replies
*Desteklemiyordur.
*Ekran kartı yiyordur.
*Öyle yazdığına bakma öyle yazıyordur ama 4gb'dir.
3in1
*Ekran kartı yiyordur.
*Öyle yazdığına bakma öyle yazıyordur ama 4gb'dir.
3in1
XP 3.5 gb rami görür üstünü görmez.
VISTA 16 gb rami görür sorun bundan kaynaklı kuzum ^^
VISTA ULTIMATE Rulezzzzzzzz der kaçarım acilen bir vista kurman lazım ramlere yazık etme!
VISTA ULTIMATE Rulezzzzzzzz der kaçarım acilen bir vista kurman lazım ramlere yazık etme!
Konu yanlış yerde.
/Tarafımca Bilgisayar Sorunları ve Çözümleri bölümüne taşınmıştır
/Tarafımca Bilgisayar Sorunları ve Çözümleri bölümüne taşınmıştır
öyle demişsin ama 3.5 görsede hepsi çalışırır merak etme hem rem vista kurar sa 1gb a yakın vista yiyo bi anlamı kalmaz vistanın iyi bi yönü yok deneme derim full sorun vista sadece görsel biraz
öyle demişsin ama 3.5 görsede hepsi çalışırır merak etme hem rem vista kurar sa 1gb a yakın vista yiyo bi anlamı kalmaz vistanın iyi bi yönü yok deneme derim full sorun vista sadece görsel biraz
yavaş çalışsın ne çalışıyor rami tanımıyor alacağın performans 3.5 gb 0.5 gb boşta 👴
ekran kartı için ne diyceksiniz ?? 2. charda %90 ??? hatası alıyorum ati nin sitesinden son sürüm driverini indirip kurdum :S
Ben derim ki aldığın adamın yakasına yapış...
büyük ihtimal ekran kartın paylaşımlıdır ram bellekden alıyor
ATI 1gb Palit ve 256bit ekran kartın varsa muhtemelen o kart en az 150dolarlık bir karttır 1gb ve 256bit ancak bu fiyattan sonra başlıyor çünki.
bu karta sahipsen ve ???? hatası alıyorsan sisteminde yazılımsal bir sorun var bir kontrol et bakalım bunlar tam mı !
directx9.0c
ati güncel driver
.net framework 3.5
1024*768 32bit 85 hz.
bu karta sahipsen ve ???? hatası alıyorsan sisteminde yazılımsal bir sorun var bir kontrol et bakalım bunlar tam mı !
directx9.0c
ati güncel driver
.net framework 3.5
1024*768 32bit 85 hz.
Yeni toplanmış kasalrın %90 ı sürekl ???? hatası alıyor çünkü işlemciler çift veya 4 çekirdek oldukları içn uyuşmazlık meydana geliyor ve hatayı veriyor kndi pc de test ettim çift çekirtek ve tek çekirdek tek çekirdekte 2 kere verdiyse 2 de 10 kere verdi 😄
Bazen bilinçsizce toplanan kasalarda böyle olaylar olabiliyor. Neden marka bilgisayar alınır 😉 işte sorunun cevabı . Çünkü bir şirket örnek dell yada casper bir bilgisayar çıkarmak için 6-7 ay belkide fazla çalışıyorlar parça uyumluluğu ile ilgili şuana kadar casper marka kasamdan hiçbir sorun duymadım en ufak bir kitlenme dahil 😉
c@sp3r yazmıyor 😄
Sağolun sorunuumu çözemedim ekran kartımı değiştiireceğim
Sağolun sorunuumu çözemedim ekran kartımı değiştiireceğim
Ekran kartını değiştirmen snn içn çzöüm olmayacak görürsün. Arkadaşından ekran kartı al dene gene atıcaktır.
onboard ile bi sorunum yok ama ? 6 chara kadar açıo onboard
Ozaman ekrankartı olabilir 😄 .
ama sinir oldum ya ne yaptıysamda olmuyor
*Ekran Kartının Son Sürümünü Yükledim. OLAMADI !
*Netframework 2.0 ve 3.5 i yükledim. OLMADI !
*Windows Güncellemelerini Yaptım. OLMADI !
*PC yi Formatladım kaç kere. OLMADI !
*C++ ın dosyalarını indirdim Microsoftun Sitesinden yükledim. OLMADI !
Başka çözümü varsa yardımcı olun yoksa parçalamak üzereyim ekran kartını...
*Ekran Kartının Son Sürümünü Yükledim. OLAMADI !
*Netframework 2.0 ve 3.5 i yükledim. OLMADI !
*Windows Güncellemelerini Yaptım. OLMADI !
*PC yi Formatladım kaç kere. OLMADI !
*C++ ın dosyalarını indirdim Microsoftun Sitesinden yükledim. OLMADI !
Başka çözümü varsa yardımcı olun yoksa parçalamak üzereyim ekran kartını...
onboard ile bi sorunum yok ama ? 6 chara kadar açıo onboard
Eğer dediğin gibi onboard olarak 6 tane sro_clinet açıp atmıyor ise ekran kartıdır. : 😢
Log in to write a reply.
Log In