Icerige atla
Extraloob

Muzik Setini bilgasayara bağlayabilirmiyim?

· 9 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
ScuebLes OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar evde kullanılmayan eski bir müzik setim var 😊 Bu müzik setinin 2 hoparlörünüde bilgisayara bağlamak istiyordum fakat kablolarını görünce biraz hüsrana uğradım açıkcası makara: Bu kabloları herhangi bir yol ile bilgisayara bağlayıp hoparlörleri çalıştırmak mümkünmüdür acaba? Fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim 🍺

Hoparlörler Bunlar :
Spoiler

Bunlarda çıkış kabloları, sorun burda sanırım bu kabloları nasıl bilgisayara bağlayabilirim acaba?
Spoiler
9 Yanıt
W
Whisk ⭐ 16y
Hacı ne hale getirmişsin o kabloları 😆
S
ScuebLes OP ⭐ 16y
Hacı ne hale getirmişsin o kabloları 😆

Hacım ben birşey yapmadımki müzik setine bir kelepçe yardımıyla tutturulmuştu ordan çıkardım sadece makara:
P
PhaetoN ⭐ 18y
bilgisayara bağlasanda amfisiz pek bir verim alamazsın onları bilgisayara bağlayıp
S
ScuebLes OP ⭐ 16y
bilgisayara bağlasanda amfisiz pek bir verim alamazsın onları bilgisayara bağlayıp

Amfi nedirki hacım makara: Aslında bu müzik sistemlerinden hiç anlayan biri değilim açıkcası (: Pc'nin hoparlörü bozulunca bende yeni bir hoparlör almaya karar vermiştim fakat sonradan aklıma bu geldi işte (: Çok fazla ses vermeside gerekmiyor 1 yan odadan duysam yeterli (: Eğer bu şekilde bağlayamazsam 140 lira verip 4+1 alıcamda parama acıyorum 😄
B
Belarj ⭐ 17y
Bunlarla ugrasman bosa zaman kaybı 100 $ a cok saglam 5+1 bulabılırsın bıraz arastır bence
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
ScuebLes OP ⭐ 16y
Bunlarla ugrasman bosa zaman kaybı 100 $ a cok saglam 5+1 bulabılırsın bıraz arastır bence

Dediğim gibi çok fazla sese ihtiyaç duymuyorum açıkcası (: Eğer bunu bağlayabilirsem 5+1e vericeğim 100 doları başka bir şekilde harcayabilirim (:
B
BaSoryong ⭐ 18y
1 tane anfi alıcaksın yanı bas o kabloları anfiye bağlıcaksın anfiyide direk pc cok güzel olabılır.. 😊 Aynısını 1 yıl once bende yapmıstım 😊
S
ScuebLes OP ⭐ 16y
1 tane anfi alıcaksın yanı bas o kabloları anfiye bağlıcaksın anfiyide direk pc cok güzel olabılır.. 😊 Aynısını 1 yıl once bende yapmıstım :)

Bu anfi pahalı birşeymidir hacım? 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: