Kafa utuleyen muzik tarzi.Daha cok satanistler dinler ve kafa sallarlar.Yaptiklari partiler uyusturucu iceriklidir.
Heavy Metal Muzik
· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Satanistlerin dinlediği müzik türü True Black Metal'dir.(Eğer dinleyen grup kendisine gerçekten satanistim diyorsa.)
Temelleri gerçekten eskilere(bknz.1960-70) dayanan,metal müziğin çıkış noktasını oluşturan,rock altyapılı ancak daha agresif riffli gitar tablarını bünyesinde barındıran akım.
Başlıca icra edenleri;İron Maiden,Judas Priest,Megadeth,Slayer'dır.
Temelleri gerçekten eskilere(bknz.1960-70) dayanan,metal müziğin çıkış noktasını oluşturan,rock altyapılı ancak daha agresif riffli gitar tablarını bünyesinde barındıran akım.
Başlıca icra edenleri;İron Maiden,Judas Priest,Megadeth,Slayer'dır.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Müzik kulağı olan herkesin dinleyebileceği müzik türlerinden biri.
Herkesin anlayamayacağı müzik türü..
Nina Ricci
⭐ 17y
dinleyenler genelde siyah rengi tercih eden insanlardır.

Benim için müzik demektir. Bir çok grup tarafından alt dalları oluşturulmuş denebilir. (bkz : metallica'nın thrash metal öncülerinden olması) Çoğu sanatçı bir çok kesimi etkilemiştir ve bir akım yaratmıştır. Karmaşık ve işe yaramaz görünebilir -yapılan sanatın algılanamamasından kaynaklanır- hatta kafa ütüleyici tabiri bile kullanılır. Aslında müziğin ta kendisidir. Metal dinlediklerini söyleyen yanlış kişiler veya metal dinlediklerini söyleyen ve metal ile arasındaki tek bağın bir gruba, bir tarza dahil olmak olan kişiler öne sürülerek yapılan müzik kötülenir. Yine bu durumun sebebini algılayamamak olarak görüyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap