Icerige atla
Extraloob

Mütevazi Bir İstek :P Adminler

· 32 Yanıt · 2.6K görüntüleme
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Adminler Bni Old Shcoll Yapablrmsnz buuna uygunmuyum ? 😜

😗

Uygn olmasamda canınız saolsun. 🙄
32 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
🙄
B
Beatraax ⭐ 19y
Sanırım henüz baya bir erken 🙄
Böyle iyisin hacım hayırdır, bu OldSchool sevdası nedir 😁
O
Selamlar extraloob.com ailesi;
Evet OldSchool alımlarımız tekrardan başlamıştır.Bunun için aradığımız bazı şartlar var tabiki.^^
1-Öncelikle forumda 1 senesini doldurmuş olacak.
2-Mesaj sayısı en az 500 olacak.

p.s:İsteklerinizi bildireceğiniz bir topic mevcut.Yeni topic açmak yerine keşke oraya isteğinizi bildirseydiniz.
C
Castiela ⭐ 18y
Adminler Bni Old Shcoll Yapablrmsnz buuna uygunmuyum ? 😜

😗

Uygn olmasamda canınız saolsun. 🙄

Senin için çoooook erken 🤝
C
Crown ⭐ 19y

p.s:İsteklerinizi bildireceğiniz bir topic mevcut.Yeni topic açmak yerine keşke oraya isteğinizi bildirseydiniz.

Bu cevabı vermek için aşşağıya doğru iniyordum 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Aslında erken değil bu 2.ci hesabım bu forumda 2 senem oldu sadece bu yni hesap tnınıyorumda modlar fln tnıyan war bni illa görmüssünüzdür buna dayanarak dedim. 🙄
O

Bu cevabı vermek için aşşağıya doğru iniyordum 😁

😜 😁
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
İmkansızmı diyorsunuz.? 🙄
O

İmkansız diye birşey yoktur.
p.s:Son sözü her zaman yöneticiler söyler,biz kendi yorumumuzu yaptık sadece 👍
C
Caprice ⭐ 19y

İmkansız değil oluru var ancak daha zamanın var,saygıyı elden bırakma.
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y

Bnm istediğim old scholl oluyum topiclerde yararlı bişiler paylaşıyım forumam katkm olsn ve kndimi brzda önmli hissediyim. 🙄
O

Bnm istediğim old scholl oluyum topiclerde yararlı bişiler paylaşıyım forumam katkm olsn ve kndimi brzda önmli hissediyim. 🙄

Bizim için rütbeli-rütbesiz herkes önemlidir.Benim gözümde rütbelinin rütbesizden en ufak fazlalığı yoktur.Ama tek fark şudur.Rütbeli kişiler gerçekten kendini ispatlamış,belirli bir seviyedeki kişilerdir.Sende kendini kanıtladığın zaman,o ruhu yakaladığın zaman bir bakmışsınki nice rütbelere gelmişsin 😘
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Sadece 200 postum ve 1 senem eksik ama bn EXL de 2 senedir warım sizden rica ediyorum topicler için uqrasmak istiyorum.EVET veya HAYIR derseniz iyi olur .
O
Sadece 200 postum ve 1 senem eksik ama bn EXL de 2 senedir warım sizden rica ediyorum topicler için uqrasmak istiyorum.EVET veya HAYIR derseniz iyi olur .

Eğer gelen cevap hayır olursa ve de sırf bu yüzden topiclerle uğramayıcaksan,cevabı şimdiden görür gibi oluyorum 🎭
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Yoo Suana Kadar ne yptıysam yne aynı dewam edicem her konuda bi yorumum olucak iyi şeyler ypmaya çalışıcam. olsamda aynısı olcak olmasamda sadece olursam kndimi önmli hissederim old scholl farkım olur anlıyabiliyomsn ? 🙄 😉
K
Kup ⭐ 18y
viewtopic.php?f=5&t=96622

Bu konu altından istekte bulun. 😘
sweetCHIEF
sweetCHIEF OP ⭐ 17y
Biliorm bro baktım sadece bn derdimi anlatmaya çalışıyorum msjları okursan snde anlarsın muck ❤️
B
Beatraax ⭐ 19y
Biliorm bro baktım sadece bn derdimi anlatmaya çalışıyorum msjları okursan snde anlarsın muck ❤️

Zamanında bende çok istedim Okan abi bilir . 😜
Daha zamanın var yolunda kararlı gitmeye bak dedi ve öyle de yaptım .
Şuanda OldSchool, Sözlük Yazarı ve D.Moderatör ünvanlarım var .
Bunları rütbe almadan yaptım, sende rütbesiz olarak çalışmalarına devam etmelisin .
Bu forumda herkez önemlidir, rütbenin olması onun bir sorumluluk altında olduğunu gösterir sadece . 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: