Dün ki TSM-CLG maçında Chauster'ın attığı müthiş ulti :

XD
Şimdi ne oluyo bu ulti ? herkes atamıyor mu bunu .d
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiŞimdi ne oluyo bu ulti ? herkes atamıyor mu bunu .d
Bu sadece özel turnuvalarda atılan bir ulti
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiŞimdi ne oluyo bu ulti ? herkes atamıyor mu bunu .d
Bu sadece özel turnuvalarda atılan bir ulti
Bu soruyu sorduğuna göre oyunu oynamadığını düşünüyorum, o yüzden açıklamayacağım. :D

Orada rakibin kaçış yoluna atıp onların kaçmasını engellemiş işte o yüzden konu "Muhteşem Sona Ultisi"
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiŞimdi ne oluyo bu ulti ? herkes atamıyor mu bunu .d
Orada rakibin kaçış yoluna atıp onların kaçmasını engellemiş işte o yüzden konu "Muhteşem Sona Ultisi"
Şunu okuduktan sonra kendi kendime düşündüm acaba ben mi yanlış anladım diye de baya eminim senin yanlış anladığından. 😄
Amaç adamların kaçışını engellemek falan değil, adamları stun'layıp takım arkadaşları tarafından öldürülmelerini sağlamak. Muhteşem derken biir mecaz yapılmış yani (!) gibisinden. Waste of an ultimate olmuş yani. :D
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildiŞimdi ne oluyo bu ulti ? herkes atamıyor mu bunu .d
Şunu okuduktan sonra kendi kendime düşündüm acaba ben mi yanlış anladım diye de baya eminim senin yanlış anladığından. 😄
Amaç adamların kaçışını engellemek falan değil, adamları stun'layıp takım arkadaşları tarafından öldürülmelerini sağlamak. Muhteşem derken biir mecaz yapılmış yani (!) gibisinden. Waste of an ultimate olmuş yani. 😄
Edit: Lan ben mi yanlış anladım acaba? :D

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap