ben bilgisayara yeni format attim sonra cd leri yukledim cd nin biri kayıp olmuş galiba ses kartı bilgisayarda ses yok winampı acıyorum hata veriyo yani hıc bir sekilde ses yok musık felan calmıyor ne yabmam lasım birasda winamp userindeki hatayı ss olarak koyacam ama ne olur bi yardim edin
>>>emege saygı simdiden thx kolay gelsin Neutral
mod hacilarim onemli sorunum var
· 13 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
ses kartının cd sini bulabilirsin mesela Rolling Eyes
hmm ses kardının cd sını bulacak olsam buraya topıc acmasdım bn bılgısayarıma sadece burdan program yuklerım
senin anakart cd sinin içinde vardır anakart cd sini tak donanım ekle den ses i bul ve ekle olucaktır extrabeer
ana kart cd si nı bulamadım ): baska care varmı burdan program felan
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
hatanın ss sini koymana gerek yok besbelli ses kartını tanıtmamışsın int den ara bulabilirsin Wink
haci urasiyom sabahtan beri ama bise bulamadim ses kartini nasil tanitacam ındırıyom olmuyo korkuyom fasla programda indiremiyom
bi yol gosder bniki intelin ana kartindaydi ses kartim ama cd kayıp
bi yol gosder bniki intelin ana kartindaydi ses kartim ama cd kayıp
ben sana bu driver i bulmanda yardımcı olamıycam sana Evanescence veya Punsier bi link sölesin ona göre indir Wink
R
RockmasteR
⭐ 19y
ses kartının tam adını ver
www.google.com dan everest yada
www.phazeddl.com dan everest isimli programi indir ve ses kartinin tam ismini ogrenip buraya kopyala belki yardimci olabiliriz
www.phazeddl.com dan everest isimli programi indir ve ses kartinin tam ismini ogrenip buraya kopyala belki yardimci olabiliriz
S
serdarinho
⭐ 19y
ya nuker_tr nin dediğini yap yada googleye ses kartının ismini yaz setup download yaz indir yada www.inndir.com dan ses kartının ismini yaz ole dene kahvekeyfi
ben bilgisayara yeni format attim sonra cd leri yukledim cd nin biri kayıp olmuş galiba ses kartı bilgisayarda ses yok winampı acıyorum hata veriyo yani hıc bir sekilde ses yok musık felan calmıyor ne yabmam lasım birasda winamp userindeki hatayı ss olarak koyacam ama ne olur bi yardim edin
>>>emege saygı simdiden thx kolay gelsin Neutral
bilgisayarin markasi ne ise onun sitesine gir
drivers lerden bul download et
sonra tanit
calismasi lazim
mesela bende hic cd yok
her format atmama HP nin sitesinden tum driver leri indirip kuruyorum
drivers lerden bul download et
sonra tanit
calismasi lazim
mesela bende hic cd yok
her format atmama HP nin sitesinden tum driver leri indirip kuruyorum