Mısır Staff Az Kaldı ^^
· 26 Yanıt · 6.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
F
ForeverRox
⭐ 16y
Bende şu son ikisi hariç hepsini buldum 😄
Önemli olanlarda comander ve serenes gerisi bulunur zaten 😜
2 Serenes 3 Commander Düşürdüm 1 kere 2h aldım... Digerlerini sattım commander-serenes 5.5b den satıorum daha karlı 😜 yoksa düşürürüm 2-3 güne commander-serenes
Bu Ne Görevi Biri Anlatabilirmi.
kaç yıldızdan düşürüyorsun acaba?Günde 2-3kere 2yıldıza giriyorum ve hiçbir şey düşmüyor 🙄
Emre bana mısır 2h alcaksn dimi <3
Yaw arena coinler senın mı hepsi 😊 Senınse helal olsun :/ Bızım swde tanesi 3m eger ordada oyleyse buyuk ıs cıkarmıssın demektır hacım hem arena takılar hemde Egyler icin 😉
Gercekten az kalmis 😆 Ksrodada bana son 2 si lazim fakat kac aydir cikmiyor 😜
Şimdiden hayırlı olsun.
D
DreaM_VaLLeY
⭐ 18y
bende power staffdan sonra power 2h almama bitek commander patch kaldı h.o
1 char 1 den fazla egypt weapon alabiliyormu ??
Hayırlı olsun bu arada :):)
Bu bizim malazgirtten ezik whisky değilmi? Bu çarı bi anlayamadım bi bakıyorum 107 lvl bi bakıyorum 110 ya photoshop var yada swde çakma bi whisk mi var?
Rev6dan yaptığım küçük araştırma ile 2.sinin _V+Vhisky_ imiş 😄
1 coin görüyon ben 😄 hem bizim swde coin 1m öle 3 5 m değil 😞
Evet, koleksiyonu tamalayıp silahı alınca koleksiyon sıfırlanıyo sonra tekrar toplayıp tekrar alıyosun.
Rev6dan yaptığım küçük araştırma ile 2.sinin _V+Vhisky_ imiş 😄
Yaw arena coinler senın mı hepsi 😊 Senınse helal olsun :/ Bızım swde tanesi 3m eger ordada oyleyse buyuk ıs cıkarmıssın demektır hacım hem arena takılar hemde Egyler icin ;)
1 coin görüyon ben 😄 hem bizim swde coin 1m öle 3 5 m değil 😞
1 char 1 den fazla egypt weapon alabiliyormu ??
Evet, koleksiyonu tamalayıp silahı alınca koleksiyon sıfırlanıyo sonra tekrar toplayıp tekrar alıyosun.
hayırlı olsun kardeşim 😊
Bu bizim malazgirtten ezik whisky değilmi? Bu çarı bi anlayamadım bi bakıyorum 107 lvl bi bakıyorum 110 ya photoshop var yada swde çakma bi whisk mi var?
Rev6dan yaptığım küçük araştırma ile 2.sinin _V+Vhisky_ imiş 😄Yaw arena coinler senın mı hepsi 😊 Senınse helal olsun :/ Bızım swde tanesi 3m eger ordada oyleyse buyuk ıs cıkarmıssın demektır hacım hem arena takılar hemde Egyler icin ;)
1 coin görüyon ben 😄 hem bizim swde coin 1m öle 3 5 m değil 😞1 char 1 den fazla egypt weapon alabiliyormu ??
2 Whiskyde Bnm 107 olanı satmıştım..
Daha başlamamışsın bile çok çalışman lazım çok 😁
kaç yıldızdan düşürüyorsun acaba?Günde 2-3kere 2yıldıza giriyorum ve hiçbir şey düşmüyor 🙄
soruma cevap alamadım 😗
soruma cevap alamadım 😗
Serens Ve Commander 3-4 yıldızdan düşüyor.
O
OzzyOzburne
⭐ 15y
Daha çook var 😊
soruma cevap alamadım 😗
Serens Ve Commander 3-4 yıldızdan düşüyor.
1 yıldızdan dusurdum serenes ben şansla alakalı bırazda taktık 🤤
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap