Icerige atla
Extraloob

Mesaj değiştir butonu

· 23 Yanıt · 2.1K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
yazdığım mesajlarda değiştir butonu 2 gündür yok 🤔

Ps: Sorun Çözülmüştür

Majestic Special Thanks 😘 ❤️
23 Yanıt
O
😱 😱
SS koyarmısın lütfen
V
volaris ⭐ 18y
😱 😱
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Friday Kiss Dance grubundansın. Mesajlarını editleyemezsin. Herhangi bir durumda bir yetkiliye pma tman yeterli olacaktır. ;D
A
Absence ⭐ 19y
Friday kiss dance Grubuna alınan üyelerimizin mesaj değiştirme hakları alınıyor
FKD: Yönetimden alınanların eklendiği bir grup
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Yönetimden alınmadım , tatil nedeni ile ayrılmak istedim ve oldschool'a geçmek istedim ama kimse ilgilenmedi.
O
Friday kiss dance Grubuna alınan üyelerimizin mesaj değiştirme hakları alınıyor
FKD: Yönetimden alınanların eklendiği bir grup

Biraz daha açabilirmisin 😜
Peki neden değiştiremiyorlarki 🎭
J
Jaysean OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Yönetimden alınmadım , tatil nedeni ile ayrılmak istedim ve oldschool'a geçmek istedim ama kimse ilgilenmedi.

Alınanlar dedigimize bakmayın, yani yetkili olup bir süre sonra bu yetkinin ya elinden alınması ya da görevi bırakması durumunda girilen grup.
J
Jaysean OP ⭐ 18y

Alınanlar dedigimize bakmayın, yani yetkili olup bir süre sonra bu yetkinin ya elinden alınması ya da görevi bırakması durumunda girilen grup.

Bu grupdan çıkılmıyormu ?
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Sanırım hayır.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Sanırım hayır.

sende benimle aynı kaderimi paylaşıyorsun ? 😢
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Dikkatimi çeken bir şey daha var ben modorator ikende friday kiss grubu vardı bnde 🙄
D
Dikkatimi çeken bir şey daha var ben modorator ikende friday kiss grubu vardı bnde 🙄

Demekki önceden kara listeye alınmışın 😜
J
Jaysean OP ⭐ 18y
Ozaman düzeltiyordum mesajlarımı ama :S
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@DangerWalker

FKD grubu Kara Liste demek değildir.

@Jaysean

Hayır, ben hiç moderatör olmadım. Diğer söylediğin ise büyük ihtimalle bir hatadır. FKD grubuna moderator olup down olmadan kimse giremez.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
ya ama ben kendi isteğimle çıkmak istedim , böyle birşeyin olmaması gerekirdi :S
0 üyelikmi açıcaz şimdi
P
Prisoners ⭐ 18y
Benim var.Değiştir butonu
D
@DangerWalker

FKD grubu Kara Liste demek değildir.

@Jaysean

Hayır, ben hiç moderatör olmadım. Diğer söylediğin ise büyük ihtimalle bir hatadır. FKD grubuna moderator olup down olmadan kimse giremez.

pff saçmalama smileyi görmedin galiba, şaka yapıyoz 😉
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
ya ama ben kendi isteğimle çıkmak istedim , böyle birşeyin olmaması gerekirdi :S
0 üyelikmi açıcaz şimdi

Hayır tabiiki. Ayrılma sebebin ne ise elbet sonu gelir, tekrar başvuru gonderirsin ve kabul edilirsin. 0 uyeliğe gerek yok.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: