Icerige atla
Extraloob

Düzelt butonu yok

· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
TheRage OP ⭐ 18y
herhangi bir mesaj yazdığımda yada konu açtığımda yazdığımı düzeltemiyorum.yardımcı olurmusunuz?
20 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
nasıl yani sağ da yokmu ?
değiştir butonu
M
Mirage ⭐ 19y
FKD 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
FKD 8)

😎
[ek #12654]
T
TheRage OP ⭐ 18y
nasıl yani sağ da yokmu ?
değiştir butonu

evet yok.. 🤔
R
Rochas ⭐ 16y
anladım ki
FKD 😎 😆
A
Olmazmı ya canı sıkılmıştır gezmeye gitmiştir seninkii
T
TheRage OP ⭐ 18y
anladım ki
FDK 😎 😆

birde biz anlasak hani
M
Mirage ⭐ 19y
anladım ki
FDK 😎 😆

birde biz anlasak hani

"Friday Kiss Dance" diye bir damga vurulmuş sana 😜 Bunun sonucunda düzelt butonu kalkar mesajlarını düzeltemezsin.Uygun görülürse düzeltilir az sonra ^^
H
hmzsnmz ⭐ 19y
@the rage

Geçmişteki kanlı partylerden birisi ~Friday Kiss Dance~. O zamandan bi sorunun varmış ki gruba dahil edilmişin ve mesajlarını editleyemiyorsun 👍
[ek #12654]
T
TheRage OP ⭐ 18y
down olmuştum.öss var diye derslere yükleniyorum ve siteye uğrayamıyordum.sebebi bu olsa gerek.neyse anladım teşekkürler
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
@the rage

Geçmişteki kanlı partylerden birisi ~Friday Kiss Dance~. O zamandan bi sorunun varmış ki gruba dahil edilmişin ve mesajlarını editleyemiyorsun 👍

Şu listeyi de çıkartamadı ortaya paparazziler, o kadar çok merak ediyorum ki. sin:
M
Mirage ⭐ 19y
Şu anda 107 FKD damgalı üyemiz var nickleride yazayımmı 😁
A
Absence ⭐ 19y
Bro bana söyleseydin hallederdik başta sen benimle paslaş arada pmden
H
hmzsnmz ⭐ 19y

Dağıtmayın lem konuyu 🍺 👍
[ek #12654]
M
Mirage ⭐ 19y

Dağıtmayın lem konuyu 🍺 👍

Tamam kamil abi uzuyorum konudan 👋
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@the rage

Şu listeyi de çıkartamadı ortaya paparazziler, o kadar çok merak ediyorum ki. sin:

EXL tarihinin en kanlı darbesidir çok kanlar dökülmüş birçok kişi fişlenmiştir operasyonun kod adı " Friday Kiss Dance " 😎
E
Extrowe ⭐ 16y
@the rage

EXL tarihinin en kanlı darbesidir çok kanlar dökülmüş birçok kişi fişlenmiştir operasyonun kod adı " Friday Kiss Dance " 8)

Tarih ibreleri kaçı gösteriyordu abi 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yaktık tüm dökümanları, secret 😎
E
Extrowe ⭐ 16y
yaktık tüm dökümanları, secret 8)

😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: