Şimdide Mematimi öldü ekip iyice dağılıyor summer4: eekd1
Memati
· 26 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
Nası öldü laaa ??
Nası öldü laaa ??
Bomba yüklü kapıyı açtı sadnessla1 sonrası 😈
Ne ölmesi ya saçmalama? 😆 Adam Filistin'de oynayacak diziyle Filistin bağlı olucak ondan ne Abdülhey ne Memati ne de Polat ölücek 28 Ocak'a kadar 😆 Hüsnü bişiler yapar rahat ol 😁
Ölmez o ama durum kritik artık 1 hafta bekliycez.... daral:
ölmedi kuzum polat mekanı basacak kafasını kopartacaklar uluğbeyin 😜
Nası öldü laaa ??
Bomba yüklü kapıyı açtı sadnessla1 sonrası 😈
vaytt anasını yaa dizi biter aga o zaman 😆
Bu bölümle Fatmagül'ü yine geçemediysek reytingleri ayarlayan şirkette bi hinlik vardır.
ölmedi kuzum polat mekanı basacak kafasını kopartacaklar uluğbeyin :P
🤝
Bu bölümle Fatmagül'ü yine geçemediysek reytingleri ayarlayan şirkette bi hinlik vardır.
ahahah 😆 Benim tw de mecburen fatmagül acıktı atw cekmiyo internettende izleyemedim donup durdu geli oldum kapadım makara:
ahahah 😆 Benim tw de mecburen fatmagül acıktı atw cekmiyo internettende izleyemedim donup durdu geli oldum kapadım makara:
TV'yi kapat ama Fatmagül'ü açma 😆
qrafy_turq
⭐ 19y
Ne baskındı ama woww
TV'yi kapat ama Fatmagül'ü açma 😆
deme öyle deme üzülüo ahahaha 😆 makara:
Memati ölmez USTA 😜
Ne ölmesi ya saçmalama? 😆 Adam Filistin'de oynayacak diziyle Filistin bağlı olucak ondan ne Abdülhey ne Memati ne de Polat ölücek 28 Ocak'a kadar 😆 Hüsnü bişiler yapar rahat ol 😁
Hala Memati ölür diyenler 🙄
Bkz:Geçen hafta mamoşada ölmez dediler ama. Topraa bol oldu 😆 summer6:
Bkz:Geçen hafta mamoşada ölmez dediler ama. Topraa bol oldu 😆 summer6:
Bro Mamoş'un garantisi yoktu ama bunun garantisi var o adam 28 Ocak'a kadar ölürse ben daha da bu forumda adam diye gezmem o kadar diyorum 😁
sonunu düşünen kahraman olamaz memati makara: makara:
sonunu düşünen kahraman olamaz memati makara: makara:
,
sdfgjlskdfjglk 😆
Ölmez ama kurtlar vadisi bu her an bi süpriz yapılabilir 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap