B berkayq OP ⭐ 19y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B berkayq OP ⭐ 19y 17 yil once #2 1.5 saat önceki medusa 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D destiny ⭐ 18y 17 yil once #3 Eğer sen vurduysan çok iyi bir damage ignore olmasına rağmen. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Think Twice ⭐ 18y 17 yil once #4 güzel damage 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B berkayq OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Eğer sen vurduysan çok iyi bir damage ignore olmasına rağmen.sadece benim vurduğum gözüküyor zaten 😄 kaç kişi dalıo yoksa bi o gözükmez TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #6 Güzel Damage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Brooklyn ⭐ 18y 17 yil once #7 Güzel damage ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MMe_Nobles ⭐ 17y 17 yil once #8 şahane damage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 17 yil once #9 Müthiş bi bowcuya göre:D crit de değil üstelik^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #10 Güzel dmg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U ufuk1821 ⭐ 18y 17 yil once #11 glz damege kesebildin mi bare 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 17 yil once #12 Müthiş bi bowcuya göre:D crit de değil üstelik^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _Yegg_ ⭐ 18y 17 yil once #13 medusaya bu crit gerçekten çook güzel tebrikler 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Muhtesem ⭐ 17y 17 yil once #14 guzel 124K TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tengrİ ⭐ 19y 17 yil once #15 adamlar Job ile gelmişler medusaya vay anasını :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I iwontcry4u ⭐ 19y 17 yil once #16 309k gördüm ama bu da güzeL. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wanted_207 ⭐ 17y 17 yil once #17 güzel damage TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JbS ⭐ 17y 17 yil once #18 580k caktım :S 98 wizardım var gene 5 kişi zerkledikyanlız foto yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D doctor48 ⭐ 17y 16 yil once #19 ahahaha yanda HUNTER LAR GELMİŞ ORAYA ZUHAHAHA HUNTER OLARAK GELMİŞLER ZUHAHAHAHAHAHA TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SiNoPLeEe ⭐ 18y 16 yil once #20 wow 😱 one bea TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil