Icerige atla
Extraloob

Mbotu satın aldım 4 günden beri aktif olmuyor

· 20 Replies · 2.2K views
M
mesut143 OP ⭐ 19y
ID ve şifreyi yazdıktan sonra login basıyorum Not logged in yazıyor
log baktığım zaman Please update to latest botversion yazıyor
botun son sürümünü mbot v1.16b (İSRO) çalıştırmayı çalışıyorum acaba nerde yanlış yapıyorum.
Kısacası mbottan silkroada giremiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederlerse çok sevincim. daral:
20 Replies
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
mbot klasörünüzü silin, mbotu yeniden indirin masaüstüne çıkartın oradan kesip sro içerisinde mbot klaösür açıp onun içerisine yapıştırın sorun kalmayacaktır.
M
mesut143 OP ⭐ 19y
Yazdıklarınız aynısı yaptım durum aynı
E
exotic ⭐ 18y
sitesinden kontrol et uzamışmı bide mbotu senmi satın aldın yoksa bi site aracılığıylamı ?
M
mesut143 OP ⭐ 19y
kendim satın aldım ilk defa satın alıyorum kalan 26 gün yazıyor 5 Euro ya
arkadaşım söyledi ilk aldığında mbotu 25 Euro diye doğrumu bilmiyorum o güzden mi aktif olmuyor acaba?
R
Rochas ⭐ 16y
25 euro olamaz galiba birdaha alıcaksan pm at bana alalım botunu yada exl'den al
I
Inception ⭐ 18y
25 TL değil...

Bununla ilgili olarak ingilizce diliyle mbot forumlarında "doad" isimli admin'e özel mesaj atmalısın.
M
mesut143 OP ⭐ 19y
tekrar almayı düşünmüyorum neden çalışmadığını tam olarak öğrenmeye çalışıyorum
yardımlarınız için teşekkür ederim benim pc den mi kaynaklanıyor.
I
Inception ⭐ 18y
tekrar almayı düşünmüyorum neden çalışmadığını tam olarak öğrenmeye çalışıyorum
yardımlarınız için teşekkür ederim benim pc den mi kaynaklanıyor.

Sorununu admin'e ilet sana yanıt verir.
X
Xanthos ⭐ 19y
botun son sürümünü mbot v1.16b (İSRO) çalıştırmayı çalışıyorum acaba nerde yanlış yapıyorum.
Kısacası mbottan silkroada giremiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım ederlerse çok sevincim. daral:

Aşağıdaki linkteki bölümden Toolusername ve Toolpassword oluşturdunuz mu?
http://www.botters-heaven.net/viewtopic.php?f=4&t=58

Eğer henüz oluşturmadıysanız,ACCEPT e tıklayarak önünüze çıkan kırmızı çerçeveli alandaki bilgileri bota login olmak için oluşturmanız gerekiyor. Bot login için bu id ve şifreyi kullanacaksınız.
M
mesut143 OP ⭐ 19y
özeline pm atamıyorum 😄 buradan tekrar cevap verir mi 😄
I
Inception ⭐ 18y
özeline pm atamıyorum 😄 buradan tekrar cevap verir mi :D

Mbot forumlarındaki admine pm atıcaksın summer4:
M
mesut143 OP ⭐ 19y
oradan şifre aldım ve baya da değiştirdim ondan kaynaklanabilirimi ve m bot şifresini size versem denerimsiniz
I
Inception ⭐ 18y
oradan şifre aldım ve baya da değiştirdim ondan kaynaklanabilirimi ve m bot şifresini size versem denerimsiniz

İlk koyduğun şifre neyse onunla girmeyi dene.Kimseye verme şifreni 😉
X
Xanthos ⭐ 19y

şifreni yanlış yazıyor olabilirsin. tekrar değiştir ve en güncel olanı tek tek kontrol ederek gir.

Ayrıca doad'a pm atmak için ➡️ http://www.botters-heaven.net/ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=245

yuh daha da ne yapalım
M
mesut143 OP ⭐ 19y
bu arada internetcafede giriyorum bizim kullandıgımız pragramlar engellemezsin (handycafe filitre)
M
mesut143 OP ⭐ 19y
doad'a sen yaz ben pm atayım İngilizcem yok:(
I
Inception ⭐ 18y
Mbot şifreni yanlış girmene neden olacağını sanmıyorum.
M
mesut143 OP ⭐ 19y
Ana pc de çalıştıramadım ama terminallerde m bot çalıştı yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
(mbotu engelleyen handycafe filtre programı )
E
enscan ⭐ 18y

guzel kardesım botu 2 ip kullanabılır sen 3. ip isen kullanamazsın
2.ip'in kullanımı bırakmasından 24 saat sonra yenı ip'de kullanabılırsın ancak kesın boyledir 😊

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: