Toplama Ayarlarım...
- Resim Silinmiş.
MBot Altın Hariç Hiç birşey Toplamıyor.
· 14 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
filter dan Equipment
Weapon
Accessory
Sox seçeneklerini işaretle 'apply' e bas ve çıkan tüm nesneleri mavileştir üzerine sağ tıkla pick , pick whit pet ve store seçeneklerini işaretle
Weapon
Accessory
Sox seçeneklerini işaretle 'apply' e bas ve çıkan tüm nesneleri mavileştir üzerine sağ tıkla pick , pick whit pet ve store seçeneklerini işaretle
Bunu demenizden korkuyordum...Onları mavileştirene kadar kaç dk gidiyor 😄
bi tanesıne sol tıkla sonra shıftle beraber en alttakıne ın en sonuncusunada tıkla hepsını mavılesdırmıs olursun 😉 😄
çoklu seçme imkanı var mousu basılı tut sürükle ^^
geçen haftaya kadar item sekmesi altındaki nesnelere sağ klik yaparak topluyor yada depoya atabiliyordum. ancak son legend ten sonra nesnelerin yanlarına A,B,C gibi harflerde gelmiyor ve otomatikman ne çar nede pet bir şey topluyor. yardım edin.
sag tıklayıp a.b.c harflerının yanına tik işareti koydukdan sonra tekrar sag tıklayıp en alttakıne bas olur 😊
aynı sorun bendeed var deniyorum aykut:)
sag tıklayıp a.b.c harflerının yanına tik işareti koydukdan sonra tekrar sag tıklayıp en alttakıne bas olur :)
teşekkür ederim. bazen insanın nutku tutulur derler. gözümün önündekini göremedim. 👍
hepsini secip pick with pet veya ne diyeceksiniz artik deyip sonrada mavili olam yere sag tiklayip apply settings demniz lazim
yanlarina (A) gibi harfler de gelecektir

H
highlander
⭐ 18y
aynı sorun bende de var ama hata benden diil bottan kaynaklı bence bugün yarın update gelir bence Mbota
aynı sorun bende de var ama hata benden diil bottan kaynaklı bence bugün yarın update gelir bence Mbota
makara:
hepsini secip pick with pet veya ne diyeceksiniz artik deyip sonrada mavili olam yere sag tiklayip apply settings demniz lazim

H
highlander
⭐ 18y
makara:
ayarları biliyorum dediğim gibi sorun bottaydı zaten bugün yeni sürüm de geldi 1,23c indirin hatasız kullanın
filter dan Equipment
Weapon
Accessory
teşekkürler senin dedigin şey aklıma bianda ne yapıcagımı getirdi meter ordan sox falan seçince apply diyorsun karşına itemleri falan çıkartıyor mavileştirip topla diyoruz sagol 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap