Icerige atla
Extraloob

MaTeMaTiK...

· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
TanerUNER OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
23 Yanıt
M
MakmeN ⭐ 19y
gzll Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y
cok guzel bu cook önceden bılıodum bunu gzl paylaşım tolga Twisted Evil Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Limit,Turev,Integral...Bitirir adami...Harbiden dar agacina cikmis gibi hissedersin...Hele ki ispatlari yok mu...Neyse ingilizce olan yer guzelmis... Razz
T
Torquel ⭐ 19y
Ben almiyim fazlası zarar yapio
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

Limit,Turev,Integral...Bitirir adami...Harbiden dar agacina cikmis gibi hissedersin...Hele ki ispatlari yok mu...Neyse ingilizce olan yer guzelmis... Razz

Shocked Gitmiyom uni ye falan Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

bunlar lise konunusu Laughing çalışınca herşey kolay yawf :?!!! Mr. Green
T
TanerUNER OP ⭐ 19y

bunlar lise konunusu Laughing çalışınca herşey kolay yawf :?!!! Mr. Green

lise 3 teyim hala boyle bir konu gormedim gerçi bizde mat yoq ya Very Happy neyse
T
Torquel ⭐ 19y
bende lisse 2 deyim hala bole bisey gormedim.gormesekde iyidir.Ulan kesek kalmasaydım yaa.
D
dR.NooB ⭐ 19y

bende lisse 2 deyim hala bole bisey gormedim.gormesekde iyidir.Ulan kesek kalmasaydım yaa.

lise 2 de deil saten bu konular Mr. Green
S
SonSAHNE ⭐ 19y
lise 3 fen öğrencisiyim bnde görmedim Very Happy
4
daha once gormustum bunları .. Very Happy gzL saolasın ..
L
Liu ⭐ 19y

korkma bu sene gorursun bırasını Very Happy
B
BlackLighT ⭐ 19y
hoca beni kaldırsa çop adam cizsem ne olur merak ediyom Mr. Green
L
Liu ⭐ 19y
sade chop adam deıl ama kok içinde çöp adam Very Happy
S
SonSAHNE ⭐ 19y

korkma bu sene gorursun bırasını Very Happy

Liseler 4 yıl oldu müfredat deişti Very Happy zaten şu karmaşık sayılarda bile takıldım şimdide 2 karmaşık sayının uzaklığı mı ne bişe vardı Very Happy kafam çok karıştı biraz tekrar yapmam lazım Very Happy
L
Liu ⭐ 19y
bende lise üçe gıdıorum we takıldıgım yoq cıdden chok kek bu sorular bunlarda takılırsam ılerde apışır kalırsın en kolay sorular bunlar Wink bide biraz degıl baya tekrar yapman lazım ben hergun en az 2 saat tekrar yaparım Wink
B
BuGRaS ⭐ 19y
off lise 3 konusu biz daha yeni başlıcaz o konulara Mr. Green
T
Torquel ⭐ 19y

bende lise üçe gıdıorum we takıldıgım yoq cıdden chok kek bu sorular bunlarda takılırsam ılerde apışır kalırsın en kolay sorular bunlar Wink bide biraz degıl baya tekrar yapman lazım ben hergun en az 2 saat tekrar yaparım Wink

inokkkkkk. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
P
Pariss ⭐ 19y

ahhh ahh üni 2 deyim hala görüyorum bunları. Merak etme bi gördünmü bir daha unutamassın zaten derivative integral inverse function falan filan Very Happy daha yeni ögreniyorum hangisinin türev hangisinin integral oldugunu falan 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: