Beyler ben bu 300 mastery skill olayını çözmüş değilim her lwl up 1 mastery skill mi veriyo ? bende int char var şimdi forceyi 80 lesem 240 mastery mi oluyo ?
Mastery skille ilgili yardım
· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Evet her mastery toplam level i 300 ü geçemez demektir istediğin gibi kullana bilirsin...
Bişileri yanlış verdik mi gitti yani ? diyelim ki heuksalı 5 lwl yaptık sora lwl 80 e dayandık diyelim ki fire mastery 75 te kalır mı Confused
Skill resetleme var geri alırsın bişi olmaz kahvekeyfi
onu unutmusum süper...
master skill 300 bencede en kotu olay ya buna bı cozum bulmaları lazım
300 olmasa forsu ligtingi fire cold blade glavie bow skillerinin hepsini ac ohhh ball kaymak
ama iyki var
ama iyki var
300 olmasa forsu ligtingi fire cold blade glavie bow skillerinin hepsini ac ohhh ball kaymak
ama iyki var
bencede iyi böle olduğu yeter
master skill 300 bencede en kotu olay ya buna bı cozum bulmaları lazım
gayet güzel bir sınır yoksa herkes tek charda 3-5 tane char modelini açmış olur aynı anda hem bowman hem glavie hem blade hoş olmazdı herhalde shemale gibi Razz
1 iyilik var serverlar bos olurdu.Ama bence bunu yeni lwl caplerle artırmaları lzm.300 90 caple 330 olsa yinede kimse 2 char birden acamaz.
aarkadaslar peki 90 lvl gelince mater lvl artacakmı bilgisi olan varmı Question
hele bi gelekte artmasa da olur Confused
A
afacan_gokhan
⭐ 19y
aarkadaslar peki 90 lvl gelince mater lvl artacakmı bilgisi olan varmı Question
benım bıldığım kadarıyla artmıyacak bu oyun tamamlandığında 150 lvl max sınır olacak ve max olarak 2 master skılı kullana bıleceksın glavi-ateş gıbı ama bu nekadar doğru emin değilim yanlızca bunu bılıyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap