Icerige atla
Extraloob

Mastery skille ilgili yardım

· 13 Yanıt · 1.9K görüntüleme
D
dj_shark OP ⭐ 19y
Beyler ben bu 300 mastery skill olayını çözmüş değilim her lwl up 1 mastery skill mi veriyo ? bende int char var şimdi forceyi 80 lesem 240 mastery mi oluyo ?
13 Yanıt
S
Sniker ⭐ 19y
Evet her mastery toplam level i 300 ü geçemez demektir istediğin gibi kullana bilirsin...
D
dj_shark OP ⭐ 19y
Bişileri yanlış verdik mi gitti yani ? diyelim ki heuksalı 5 lwl yaptık sora lwl 80 e dayandık diyelim ki fire mastery 75 te kalır mı Confused
C
CWsaila ⭐ 19y
Skill resetleme var geri alırsın bişi olmaz kahvekeyfi
D
dj_shark OP ⭐ 19y
onu unutmusum süper...
B
balrog ⭐ 19y
master skill 300 bencede en kotu olay ya buna bı cozum bulmaları lazım
S
Sparky ⭐ 19y
300 olmasa forsu ligtingi fire cold blade glavie bow skillerinin hepsini ac ohhh ball kaymak

ama iyki var
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

300 olmasa forsu ligtingi fire cold blade glavie bow skillerinin hepsini ac ohhh ball kaymak

ama iyki var

bencede iyi böle olduğu yeter
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

master skill 300 bencede en kotu olay ya buna bı cozum bulmaları lazım

gayet güzel bir sınır yoksa herkes tek charda 3-5 tane char modelini açmış olur aynı anda hem bowman hem glavie hem blade hoş olmazdı herhalde shemale gibi Razz
T
Torquel ⭐ 19y
1 iyilik var serverlar bos olurdu.Ama bence bunu yeni lwl caplerle artırmaları lzm.300 90 caple 330 olsa yinede kimse 2 char birden acamaz.
D
DoNJuaN ⭐ 19y
aarkadaslar peki 90 lvl gelince mater lvl artacakmı bilgisi olan varmı Question
D
dj_shark OP ⭐ 19y
hele bi gelekte artmasa da olur Confused
A

aarkadaslar peki 90 lvl gelince mater lvl artacakmı bilgisi olan varmı Question

benım bıldığım kadarıyla artmıyacak bu oyun tamamlandığında 150 lvl max sınır olacak ve max olarak 2 master skılı kullana bıleceksın glavi-ateş gıbı ama bu nekadar doğru emin değilim yanlızca bunu bılıyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: