LvL atladıkca güncellenecektir .
Maksat egLence 😊
- Resim Silinmiş.
LvL sıralaması 🍺
http://www.rev6.com/stats/Malazgirt/LevelRange/
Malazgirt DeadlyHunt ^^ [Güncel Lv 95]
· 323 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor
323 Yanıt
iyi kasmışsın tebrikler 😜 🍺
ben baslıycam kardes 2 gun ıcınde plus basıcam
iyi kasmışsın tebrikler 😜 🍺
server haberini geç aldm akşam açtım çarı ^^
aslen ben gırsem 4yıllık tecrubelı bı master olarak en guzel guıldı olustururdum ama bırakamıyorum burayı :)
😊
ıyı kasmısın 😄
Premiumsuz bencede iyi bir kasış. İnş kendine göre bir guild bulursun. 👍
Erdem her başladığı serverda 1.ci gider bu defa presiz direniyor bakalım ne yapacak ^^ Ama harika lvl kasar
80+ wiz aranıyor
80+ wiz aranıyor
😆 🤔
Erdem her başladığı serverda 1.ci gider bu defa presiz direniyor bakalım ne yapacak ^^ Ama harika lvl kasar
çektim preyi 😆 bakalım xbow lada 1. ci olabilcekmiyiz ^^ tek eksik reverse , scroll 😊
aynı sistem gidersen daha hızlı kasabilirsin bence.. Çünkü tecrubelerime dayanarak o sistemde xbowun wizden hızlı kasacağı kesin gibi xbowda crt yüksek olsun yeter ^^
aynı sistem gidersen daha hızlı kasabilirsin bence.. Çünkü tecrubelerime dayanarak o sistemde xbowun wizden hızlı kasacağı kesin gibi xbowda crt yüksek olsun yeter ^^
60 tan sonra benim wiz'den hızlı kasan xbowları biliyorum onun için açtım bi deniyim ^^
Hem uniqlerde cok daha avantajlı xbow süper düşünmüşsün ^^
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
efsane geri dönmüş:D
C
chipshajen
⭐ 17y
Erdem bu Berber abi wizz mizz tanımaz kasar valla 😊
Ps : hayırlı olsun Erdem gelcem bi gün cafe'ye 😄
Erdem bu Berber abi wizz mizz tanımaz kasar valla 😊
Ps : hayırlı olsun Erdem gelcem bi gün cafe'ye :D
saol 😁 tmm bekleriz 👍
Hayırlı olsun Erdem. Orda birinci ol ama Titan'ı da bırakma (:
bende alcam pre ^^ 17 lwl daha nası yetiscem size :S oynada girmiyo
bende warrior açıcam 100 e kasmak için bi girse <.<
aslen ben gırsem 4yıllık tecrubelı bı master olarak en guzel guıldı olustururdum ama bırakamıyorum burayı :)
100 lvl taş gibi 😜 char yapmışsın bırakabilirmisin o charı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap