- Resim Silinmiş.
Ps:Solo kasıyorum 7/24 bot
Ps2:Eski serverlarda 102 103 olanlar varmış bu normaldir FF sun set çarları var pt sistemleri yerine oturmuş
Ps3:Bugün plus'ımıda açtım 😎
DeadlyHunt (Malazgirt) Rank1 -Güncel exp-
· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
102 olmalari imkansiz
Tebrikler bazıları bugdan çok fazla faydalandılar yoksa bugdan faydalanmayıp da 102 103 olabilen yoktur^^

speed bug olcak xbowun tek tık skilli ile damage bugla amma seri kasarsın he 😄
102 olmalari imkansiz
103 varmış marsta duyumlarıma göre...
speed bug olcak xbowun tek tık skilli ile damage bugla amma seri kasarsın he :D
bugdanda faydalandık biraz
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
rank 1 mi? kaç olcaktı ki ? 😜
silver ile çok iyi kastın hacım sırada plus ile kasmak var, şu anda 102 olan yoktur veya görmedik daha bir ss.
silver ile çok iyi kastın hacım sırada plus ile kasmak var, şu anda 102 olan yoktur veya görmedik daha bir ss.
Varmış hacım eski serverlarda 🍺
MARS ta yok MARS bizden sorulur marsta şuan en yüksek benim %73
Bekleyin Suan Exp 87 Yarin 102 yim Foto koyarim Coming Soon xD
I
I3LooDy_NuKe
⭐ 18y
Keske bende kassaydım 97 levelım ama 110 gelince kasma hevesi geldi takasta bulamayız diye kasim dedim basladım.Rollback olucak diye kasmadım pişmanım yumrukla kesiyordum birde ben itemleride buglamıştım 1 vuruolardı keşke kassaydık neyse faydalanlar olmuş 😊
Helal olsun vallahi oyun çok dehşet olmuş geri dönüp oynayasım var ama bıraktım sro yazın Allahın izniyle bomba gibi geleceğim 😎
Special thx to FlexiBizede hayırlı olsun demek kalır 😊
MARS ta yok MARS bizden sorulur marsta şuan en yüksek benim %73
Nerde en yüksek sensin bir kere Türkler marsta konuşamıyor bile bildim bileli hep Alman hakimiyeti var Marsta maalesef adamlar çok iyi organize şu anda 103 te gine bir Alman
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Tebrikler Erdem gerçekten çok iyi kasıyorsun Solo bende xbowum ama party tercih ediyorum solo nasıl bukadar hızlı kasıyorsun taktiğin varmı 😁
S
ShapeShifter
⭐ 18y
güzel hacım malazgirte göre süper ..
Romede 102 103 var.
Romede 102 103 var.
Nasıl 102-103 çıkıyor anlamıyorum yahu Legend-V geleli 3 gün oldu adamlar hergün mü lvl atlıyorlar yuhannes 😱
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bolkeseden sallamak diye buna denir
103 Şuanda kimsenin olmasi imkansiz zaman yetmez biz buglu kastik 4saatte 110larda %30 kasabildik bana şurda 103 lvl kimsenin resmini gösteremessiniz
Yukardaki arkadaşta almanlar hakim dien göster marsta bana 102 lvl oyuncu oyle konuş
103 Şuanda kimsenin olmasi imkansiz zaman yetmez biz buglu kastik 4saatte 110larda %30 kasabildik bana şurda 103 lvl kimsenin resmini gösteremessiniz
Yukardaki arkadaşta almanlar hakim dien göster marsta bana 102 lvl oyuncu oyle konuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap