Icerige atla
Extraloob

DeadlyHunt (Malazgirt) Rank1 -Güncel exp-

· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

Ps:Solo kasıyorum 7/24 bot
Ps2:Eski serverlarda 102 103 olanlar varmış bu normaldir FF sun set çarları var pt sistemleri yerine oturmuş
Ps3:Bugün plus'ımıda açtım 😎
19 Yanıt
T
TniesT ⭐ 16y
102 olmalari imkansiz
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Tebrikler bazıları bugdan çok fazla faydalandılar yoksa bugdan faydalanmayıp da 102 103 olabilen yoktur^^
U
Ultioxen ⭐ 16y
speed bug olcak xbowun tek tık skilli ile damage bugla amma seri kasarsın he 😄
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
102 olmalari imkansiz

103 varmış marsta duyumlarıma göre...

speed bug olcak xbowun tek tık skilli ile damage bugla amma seri kasarsın he :D

bugdanda faydalandık biraz
M
rank 1 mi? kaç olcaktı ki ? 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
silver ile çok iyi kastın hacım sırada plus ile kasmak var, şu anda 102 olan yoktur veya görmedik daha bir ss.
D
DeadlyHunt OP ⭐ 17y
silver ile çok iyi kastın hacım sırada plus ile kasmak var, şu anda 102 olan yoktur veya görmedik daha bir ss.

Varmış hacım eski serverlarda 🍺
T
TniesT ⭐ 16y
MARS ta yok MARS bizden sorulur marsta şuan en yüksek benim %73
D
duzceli81 ⭐ 17y
Bekleyin Suan Exp 87 Yarin 102 yim Foto koyarim Coming Soon xD
I
Keske bende kassaydım 97 levelım ama 110 gelince kasma hevesi geldi takasta bulamayız diye kasim dedim basladım.Rollback olucak diye kasmadım pişmanım yumrukla kesiyordum birde ben itemleride buglamıştım 1 vuruolardı keşke kassaydık neyse faydalanlar olmuş 😊
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Helal olsun vallahi oyun çok dehşet olmuş geri dönüp oynayasım var ama bıraktım sro yazın Allahın izniyle bomba gibi geleceğim 😎
Special thx to Flexi
G
GARMONSU ⭐ 18y
Bizede hayırlı olsun demek kalır 😊
D
Dralip ⭐ 16y
MARS ta yok MARS bizden sorulur marsta şuan en yüksek benim %73

Nerde en yüksek sensin bir kere Türkler marsta konuşamıyor bile bildim bileli hep Alman hakimiyeti var Marsta maalesef adamlar çok iyi organize şu anda 103 te gine bir Alman
H
Tebrikler Erdem gerçekten çok iyi kasıyorsun Solo bende xbowum ama party tercih ediyorum solo nasıl bukadar hızlı kasıyorsun taktiğin varmı 😁
S
güzel hacım malazgirte göre süper ..
Romede 102 103 var.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Nasıl 102-103 çıkıyor anlamıyorum yahu Legend-V geleli 3 gün oldu adamlar hergün mü lvl atlıyorlar yuhannes 😱
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
TniesT ⭐ 16y
Bolkeseden sallamak diye buna denir

103 Şuanda kimsenin olmasi imkansiz zaman yetmez biz buglu kastik 4saatte 110larda %30 kasabildik bana şurda 103 lvl kimsenin resmini gösteremessiniz

Yukardaki arkadaşta almanlar hakim dien göster marsta bana 102 lvl oyuncu oyle konuş
O
ownerMad ⭐ 17y

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: