Icerige atla
Extraloob

Maç Odası! [Fenerbahçe 2 -Kayserispor 0]

· 652 Replies · 69K views Pinned · Page 13 / 32
Replies
C
Crown ⭐ 19y
Daum 1 golün üstüne yatın demezse her türlü akarız 🍺
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ben maç esnasında burda olmayacağım biri burayı çekip çevirirse sevinirim. 💃
X
Xplosive ⭐ 17y
İlk golü biz bulursak risk almaya başlayacak olan gs zaten kontrolsüz hücum yapıyor. Defansif gücü rijkaard bu maçta da önemsemezse kontra ataklardan gs yi gafil avlarız.
C
Crown ⭐ 19y

Ben çekip çeviririm derdimde bende burada değilim, maç saatinde forum bomboş olur yüksek ihtimal 😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Ben çekip çeviririm derdimde bende burada değilim, maç saatinde forum bomboş olur yüksek ihtimal 😁

O da doğru bro birkaç kişi kalır herhalde 🤝
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
BJK'li Birini Bul Bence Brom^^

Bu konuya başka takım taraftarları girmese daha iyi olur.Arşiv yapıyoruz xP
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Hayır sadece bir günlük FB li Birini Bulman Zor olur dıye dusundum.

Demek istediğini anladım da maç saatinde forumda kimse olmayacağından buranın boş kalması pek bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

- Resim Silinmiş.

FENERBAHÇE - Galatasaray

Stat: Şükrü Saraçoğlu Satadı

Saat: 20.00

Yayın: Lig TV

Hakem: Bünyamin Gezer

Yazarlarımızın Yorumları

- Resim Silinmiş.
Fre3sTyLe: Çok büyük hakem hataları olmaz ise Kadıköyde olan olur ve kazanırız.

Crown: Daum 1 golün üstüne yatın demezse her türlü akarız.

Xplosive: İlk golü biz bulursak risk almaya başlayacak olan gs zaten kontrolsüz hücum yapıyor. Defansif gücü rijkaard bu maçta da önemsemezse kontra ataklardan gs yi gafil avlarız.

- Resim Silinmiş.
BurakK*:Bence İlk 20-25 dakika içerisinde saldırmalıyız cunku o atmosfer falan gslilerin başını döndürüceğine eminim.Zaten o dakikar arasında 1 gol olursa ucar gıderız

Maç Anlatımı
X
XER0 ⭐ 19y
2-2 😜
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

- Resim Silinmiş.

FENERBAHÇE - Galatasaray

Yazarlarımızın Yorumları

- Resim Silinmiş.

Xplosive: İlk golü biz bulursak risk almaya başlayacak olan gs zaten kontrolsüz hücum yapıyor. Defansif gücü rijkaard bu maçta da önemsemezse kontra ataklardan gs yi gafil avlarız.

- Resim Silinmiş.
XERO: 2-2

- Resim Silinmiş.
BurakK*:Bence İlk 20-25 dakika içerisinde saldırmalıyız cunku o atmosfer falan gslilerin başını döndürüceğine eminim.Zaten o dakikar arasında 1 gol olursa ucar gıderız

Maç Anlatımı
X
XER0 ⭐ 19y
Dur çok kısa oldu 😆

Fenerbahçenin erkenden 2 tane gol bulabileceğini, galatasarayın da 2. yarıda skoru dengeleyeceğini düşünüyorum.
R
Rhea ⭐ 19y
Bu maç 3-1 fenerbahçenin galibiyeti ile bitecek, bizim Şükrü Saraçoğlunda Feneri yenme ihtimalimiz çok az...
M
MicroEx ⭐ 19y
Bu maç 3-1 fenerbahçenin galibiyeti ile bitecek, bizim Şükrü Saraçoğlunda Feneri yenme ihtimalimiz çok az...

Bir cimbomludan beklenmicek sözler bursada nerde izlicen macı ?
Ben kültürparka gitcem 😈
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bu Maçı Fenerbahçe'li Taraftarlar Çok Küçümsüyorlar.En Az 3 Farkdan Bahsediyorlar.Ama Bugün Galatasaray Beklenenin Dışında Pozitif Yönde Bir Futbol Sergileyecekler.. 2-1 veya 3-1 Alırız Diyorum.
Special thx to Flexi
M
Gönlüm Fener'den yanadır fakat ; Galatasaray çok çok sağlam.

5 Yersek şaşmam, fakat dediğim gibi ; Gönlüm Fener'den yanadır.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Geçen sene Galatasaray herkese 3'er 3'er salladığı zamanlar yine Kadıköy'e geldi.Favori kesinlikle Galatasaray'dı.Fakat Fenerbahçe 4-1 kere maşallah dedirtti 😜
E
eLempTRa ⭐ 18y
türkiyede 2 maç vardır ve 2 takım vardır biri fener biri cimbom diğerleri süsdür.Ve bu 2 maçın tek galibide fenerdir.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

- Resim Silinmiş.

FENERBAHÇE - Galatasaray

Yazarlarımızın Yorumları

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
XERO: Fenerbahçenin erkenden 2 tane gol bulabileceğini, galatasarayın da 2. yarıda skoru dengeleyeceğini düşünüyorum.

Rhea: Bu maç 3-1 fenerbahçenin galibiyeti ile bitecek, bizim Şükrü Saraçoğlunda Feneri yenme ihtimalimiz çok az...

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
Spyware.: Bu Maçı Fenerbahçe'li Taraftarlar Çok Küçümsüyorlar.En Az 3 Farkdan Bahsediyorlar.Ama Bugün Galatasaray Beklenenin Dışında Pozitif Yönde Bir Futbol Sergileyecekler.. 2-1 veya 3-1 Alırız Diyorum.

aLper#24: Gönlüm Fener'den yanadır fakat ; Galatasaray çok çok sağlam.5 Yersek şaşmam, fakat dediğim gibi ; Gönlüm Fener'den yanadır.

Maç Anlatımı
X
XER0 ⭐ 19y
5 saat 42 dk 💃
O
Bu Maçı Fenerbahçe'li Taraftarlar Çok Küçümsüyorlar.En Az 3 Farkdan Bahsediyorlar.Ama Bugün Galatasaray Beklenenin Dışında Pozitif Yönde Bir Futbol Sergileyecekler.. 2-1 veya 3-1 Alırız Diyorum.

🤝 🤝

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: