Icerige atla
Extraloob

Maç Odası! [Fenerbahçe 2 -Kayserispor 0]

· 652 Replies · 69K views Pinned · Page 10 / 32
Replies
X
Xplosive ⭐ 17y
Çok harika oldu bu çok harika 6s 3 yedi biz 3 attık. kendi rekorumuzu kendimiz kırdık. 6s de 10. haftaya kadar puan kaybetsin bakalım 10. hafta da biz bitirici darbeyi indirip şampiyonluk yarışından tasviye edelim. 😎
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

- Resim Silinmiş.

FENERBAHÇE - Gaziantepspor

Stat: Gaziantep Kamil Ocak

Saat: 16.00

Yayın: Lig TV

Hakem: Bülent Yıldırım

Yazarlarımızın Yorumları

Fre3sTyLe: Tek farklı kazanırız.

Maç Anlatımı
A
Arcadia ⭐ 17y
zorlanabiliriz
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
zorlanabiliriz

Yorumun eklendi hacım. 😘
C
Crown ⭐ 19y
Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.

Dipnot : Maçın gündüz vakti oynanıyor olması dezavantaj.
A
Arcadia ⭐ 17y
ekleneceğini bilsem daha kapsamlı yazardım yahu dur hemen editleyeyim ^^

fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya emre ve kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

Fenerbahçemizin oynadığı son maç hakkındaki yorumlarınızı buraya yazınız.Maç anında açık olacaktır.

- Resim Silinmiş.

Yazarlarımızın Yorumları

Arcadia:Fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya Emre ve Kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz...

Crown: Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.

Maç Anlatımı
A
Arcadia ⭐ 17y
sağol 🍺
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
11'ler belli oldu...

GAZİANTEPSPOR
Mahmut
J.Cesar
Tolga
Erkan
Ivan
Olcan
Hakan
Zurita
Jorginho
Murat Ceylan
Julio cesar

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Önder
Bilica
Roberto Carlos
Mehmet Topuz
Cristian
Emre
Vederson
Kazım
Semih
C
Crown ⭐ 19y
Özer yine yok...
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Özer yine yok...

Hafta içinde o kadar övdü ki Özer'i kesin oynatır diye düşünmüştüm. 🤔
C
Crown ⭐ 19y
Özer yine yok...

Hafta içinde o kadar övdü ki Özer'i kesin oynatır diye düşünmüştüm. 🤔

Sözde hazır hale gelince oynatacak, Deivid gibi olunca oynatır artık .

Bari 2. yarı oyuna soksa.
A
Arcadia ⭐ 17y
hala farkına varamıyor şu Özer'in yeteneklerini
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
İşin birde iyi yönünden bakalım belkide pişmesini bekliyordur 😆

Ps: Oynamadan nasıl pişecek orası ayrı ^^
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maçı Yorumlayalım!

- Resim Silinmiş.

Yazarlarımızın Yorumları

extraloob: güzel maç olacak, 9da9 yapacağız da haftaya ne olacak işte orası meçhul.
bu maçı kaybedelim haftaya 10da10'u kaçırmaktan daha iyidir.

- Resim Silinmiş.

Prada: Ben antepten Fenerli olmama rağmen çelme bekliyorum.. Ama başımızda Daum gibi bi hoca varken kalkıp sıfır futbolla 1-0 yenebileceğimiz ihtimalinide göz ardı etmek istemiyorum..

Tuhaf bi maç olacak...

Crown: Daum Galatasaray maçına eksiksiz çıkmak için as oyuncuları dinlendirmek isteyebilir. Ama ben bunun mantıklı bir yanını göremiyorum, Gaziantep e yenilip Galatasarayı yenmek ile Gaziantep i yenip Galatasaraya yenilmek puan açısından aynı şey. Guiza nın yerine Semih'in olması avantaj. Özer'i de alışması için oynatırsa bu haftayı da yenilgisiz kapatırız.

Arcadia:Fenerbahçe birçok as futbolcusundan yoksun çıkacak bugün sahaya Emre ve Kazım max. performansta oynayabilirse çok rahat kazanırız ama diğer türlü zorlanabiliriz...

Maç Anlatımı
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Gaziantep'te yapılan toplam 22 lig maçında, Fenerbahçe 9, Gaziantepspor 8 galibiyet alırken, 5 maç berabere bitti. Gol sayısında da Fenerbahçe'nin 37-31 üstünlüğü bulunuyor.
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Maç Anlatımı

M.Ö : Gaziantep'te yapılan toplam 22 lig maçında, Fenerbahçe 9, Gaziantepspor 8 galibiyet alırken, 5 maç berabere bitti. Gol sayısında da Fenerbahçe'nin 37-31 üstünlüğü bulunuyor.
M.Ö : Fenerbahçeli oyuncular şu an kaptan Semih'in önderliğinde sahaya çıkıyor. Lider, sarı beyaz çubuklu forma ile sahada olacak...
M.Ö : Bir dönem birlikte forma giyen G.Antep'in tecrübeli savunmacısı Julio Cesar Correira ile Fenerbahçeli Roberto Carlos'un maç öncesi samimi görüntüleri dikkat çekti.
M.Ö : Ulusal marşımız...
M.Ö : Maça F.Bahçe başlayacak...
1' Bülent Yıldırım'ın son kontrollerinin ardından dördüncü hakemden işaret geldi ve maç başladı...
A
Arcadia ⭐ 17y
haydi bakalım başarılar fenerbahçe 🍺
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
haydi bakalım başarılar fenerbahçe 🍺

🍺
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Fenerbahçe golü kaçırdı! Fenerbahçe korner kazandı. Kazım'ın ortası, Julio Cesar'ın kafasından sekerek dışarı çıktı. Köşe atışını yine Vederson kullandı. Seken topa altı pasta Mehmet Topuz vuramadı. Maçın en tehlikeli pozisyonuydu!

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: