Icerige atla
Extraloob

LYS-2 ve LYS-3 Sınavlarına Girecek Öğrencilerimize Başarılar

· 32 Yanıt · 5.2K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y

LYS 2 : Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) Sınavı = 27 Haziran 2010 Saat: 10:00

LYS 3 : Edebiyat-Coğrafya (Türk Dili ve Edebiyat-Coğrafya1) Sınavı = 26 Haziran 2010 Saat: 10:00

Koca bir sene uğraştık,uğraştınız ve önünüzde iyi bir üniversitede okuyabilmek için atacağınız son bir adım kaldı.Hepinizin sınavlarda istediği puanı almasını diliyor ve tüm öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyoruz.

32 Yanıt
W
Wyndra ⭐ 19y
Pfff yarın 3. kez giricem.. 😊
1 sene içinde 3. sınav insanın canı sıkılıyo yaw :))
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Çok zor ya.

İstediğiniz yerlere girersiniz bu kadar stres ve yorgunluğun üstüne umarım. ^^
A
ALpique ⭐ 17y
Umarım istediğiniz başarıya ulaşırsınız.
J
Journalist OP ⭐ 19y
Son aşama sınavlarında herkese başarılar umarım istediğiniz puanları alırsınız 😘

Yarın olacak olan lys3 için koca hafta boyunca edebiyata çalıştım bakalım istediğim gibi geçecekmi edebiyattan 35+ net yapsam bana yetiyor nese: nese:

Birazdan sadece bir deneme daha çözüp çalışmamı sonlandırıyorum artık yiter ya 😜 makara:
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ne çok sınav oldu bu sene ya. Her sınav ayrı stres demek sonumuz hayrolsun bu ösym ile. Herkese bol şanslar dilerim dilediğiniz gibi olur umarım ❤️
[ek #12654]
Y
Başarılar
M
Gireceklere başarılar. 😘
Windy
Windy ⭐ 19y
yarın girecek tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim ❤️ umarım sınavınız istediğiniz gibi geçer
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.

PS : Bro sende olmasan benim hatuna sınavda başarı dilemeyi unutacaz haa 😆 Hemen bir mesaj atayım yarınki sınavında başarılar diye 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
J
JoS ⭐ 17y
Kafa dağıtmak için foruma giriyoruz. Hatırlattığınız süper olmuş. ☕
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Sınavlara giricek tüm arkadaşlara başarılar dilerim 😘 ❤️
_
_saykos__ ⭐ 16y
BoL ŞaNs
V
Viski ⭐ 18y
Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar 😘
M
Mirage ⭐ 19y
Herkese başarılar.No panic.
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sınava giricek arkadaşlara başarılar. pray:
H
HnTRue ⭐ 18y
Giricek olan herkese başarılar dilerim.

Ps: Seneye bende giricem(inşallah) ama halen şu LYS 1-2-3-4 işini çözmüş değilim. Çok kolay ama nedense anlayamadım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

LYS 2 : Fen Bilimleri (Fizik, Kimya, Biyoloji) Sınavı = 27 Haziran 2010 Saat: 10:00

LYS 3 : Edebiyat-Coğrafya (Türk Dili ve Edebiyat-Coğrafya1) Sınavı = 26 Haziran 2010 Saat: 10:00

Koca bir sene uğraştık,uğraştınız ve önünüzde iyi bir üniversitede okuyabilmek için atacağınız son bir adım kaldı.Hepinizin sınavlarda istediği puanı almasını diliyor ve tüm öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyoruz.

Extraloob.Com ailesi sınavlara girecek canlarımıza başarılar dileriz, hepiniz Üniversite'yi kazanın ve bu hayatı eksik yaşamayın bir tek önerim var kesinlikle uygulayın ; bilmediğiniz yapamadığınız 2 şıkka indirgediğiniz bir soruyu kesinlikle geçiniz tur bitsin baştan boş bıraktıklarınıza bakın ve emin olun o soruyu doğru yapacaksınız.

good luck ❤️
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Herkese başarılar ❤️
PS:1 sene sonra banada siz başarılar diyeceksiniz 🤝
A
angela ⭐ 19y
Herkese başarılar ❤️
PS:1 sene sonra banada siz başarılar diyeceksiniz 🤝

ve ogün şıp diye gelecek makara: beninde öyle olmuştu summer2:

ps: ben lys 2 ye giricem summer6:

Yanıt yazmak için giriş yapın.