Icerige atla
Extraloob

LYS-2 ve LYS-3 Sınavlarına Girecek Öğrencilerimize Başarılar

· 32 Yanıt · 5.2K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
U
Undroid ⭐ 18y
Bizde Giricez Bakalım Ne Olcak 😊
I
Infinity ⭐ 18y
sınava giricek tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum dualarım sizinle ❤️
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Herkese başarılar ❤️
PS:1 sene sonra banada siz başarılar diyeceksiniz 🤝

ve ogün şıp diye gelecek makara: beninde öyle olmuştu summer2:

ps: ben lys 2 ye giricem summer6:

Bende şuan dershaneye gidiyorum zaten o günü rahat geçirebilmek için ve 1 hafta sonrada ders çalışma programı devreye girecek ve siteden ayrılmak zorunda kalacağım :!!&%&!
PS:Başarılar bende Sayısal öğrencisiyim ama biyoloji sıfır makara:
J
Journalist OP ⭐ 19y
Sınava girip çıkanlara geçmiş olsun.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

nasıl geçti bro hemen anlat bakayım 🍿
J
Journalist OP ⭐ 19y

nasıl geçti bro hemen anlat bakayım 🍿

Bakalım baba içimi karartmak istemiyorum coğrafyam iyiydi ama edebiyat için aynı şeyi söyleyemem yinede umutluyum fena değil gibi 💃

Bu arada LYS-3 soru ve cevap anahtarı bugün saat 15:00 itibariyle ösym'nin internet sitesinden yayınlanacaktır. summer4:
V
Viski ⭐ 18y
Bakalım baba içimi karartmak istemiyorum coğrafyam iyiydi ama edebiyat için aynı şeyi söyleyemem yinede umutluyum fena değil gibi 💃

😉 aynen 😆
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Herkese büyük geçmiş olsun. Hepiniz tatili hakettiniz bence sınavlarınız nasıl olursa olsun. Sınav yükünün kalkması bile büyük dertten kurtarmıştır sizi. Şimdi 1 ay eğlenmenize bakın sonuçlar açıklandıktan sonra planınızı yaparsınız. 🍺
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Herkese büyük geçmiş olsun. Hepiniz tatili hakettiniz bence sınavlarınız nasıl olursa olsun. Sınav yükünün kalkması bile büyük dertten kurtarmıştır sizi. Şimdi 1 ay eğlenmenize bakın sonuçlar açıklandıktan sonra planınızı yaparsınız. 🍺

ayrıca zeki adam şu anda bile puanını hesaplayabilir ve şu okulu yazarım girerim der geçer biz böyleydik şimdikileri bilemiyorum tabi ihihihiii 😁 😈
H
hmzsnmz ⭐ 19y

ayrıca zeki adam şu anda bile puanını hesaplayabilir ve şu okulu yazarım girerim der geçer biz böyleydik şimdikileri bilemiyorum tabi ihihihiii 😁 😈

Tabi ki sınavdan çıkınca insan bilir ne yaptığını ama belli etmez ailesine 😜

Ps. Ben sınav stresinden uzaklaşsınlar diye şeyetmiştim 😆
[ek #12654]
C
ilk olarak yeni sistemin ilk yılı kimse puanını sağlıklı hesaplayamaz dershaneler de dahil tutturamıyolar o yüzden boşuna kasmanın alemi yok ikinci olarak edebiyatda 1 boş 2 yanlış coğrafyada full çekmiş bulunmaktayım
R
rephles ⭐ 18y
45+net gelir ins fena da sayılmaz da yine de kotu :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: