S SuS3 OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Evet 105 olduk ve bu ilki ksroda gerceklestirdik 😊 Ilk defa ksroda giriyorum buraya saka gibi nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D duzceli81 ⭐ 17y 15 yil once #2 h.o iyi sp kasarsın orda hiç kimseler yok 😄 ™ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fener1907 ⭐ 19y 15 yil once #3 h.o iyi sp kasarsın orda hiç kimseler yok 😄 ™Aynen 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuS3 OP ⭐ 18y 15 yil once #4 h.o iyi sp kasarsın orda hiç kimseler yok 😄 ™Sagolda ben yeni update geldikten sonra hunterligi sectim fakat server thief dolu hunterlere hic birsey kalmiyor 😆 10 dakka durmaya gelmiyor icerde 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B ByAti ⭐ 16y 15 yil once #5 Tebrikler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuS3 OP ⭐ 18y 15 yil once #6 Tebrikler :)Tesekkurler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KissBerry ⭐ 17y 15 yil once #7 Cidden zoru başarmışsın elle 105 char kasmak herkesin harcı değil 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuS3 OP ⭐ 18y 15 yil once #8 Cidden zoru başarmışsın elle 105 char kasmak herkesin harcı değil 😆Sagolasin tesekkur ederim 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil