Icerige atla
Extraloob

Lv. 104 ve ilk Medu maceram :)

· 15 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
SuS3 OP ⭐ 18y

Ksro bolmune ilgi gercekten 0 🙄 Bu yuzden buraya acmak istedim umarim begenirsiniz 😘
15 Yanıt
S
shocktouch ⭐ 15y
ksro'yu hal etsem bende gelicem ama bi türlü olmadı dil paketi falan diyor anlamadım.
bi daha indireyim bakayim bi.
başarılar.
K
KimYooShin ⭐ 15y
ksro'yu hal etsem bende gelicem ama bi türlü olmadı dil paketi falan diyor anlamadım.
bi daha indireyim bakayim bi.
başarılar.

dil paketi konusunda yardımcı olabilirm 😁
S
SirGLooMy ⭐ 15y
tebrikler büyük sabır ister^^
H
Hidalgo ⭐ 17y
Ksro bambaşka birşey hadi kolay gelsin isroda medusaya olan ilgi azladı nerdeyse kesen yok
E
ExHePTaNn ⭐ 17y
Tebrikler Warrior Yarıyor 😊
H
HeroMaster ⭐ 17y
trbkler
V
Viski ⭐ 18y
Bu Sroyu Nasıl Oynuyosunuz ya 😄 FTW iSro 😜
S
SuS3 OP ⭐ 18y
Yorumlar icin tesekkurler dil paketinin kurumunu arastirirsaniz bulabileceginizi dusunuyorum 😘
Bu Sroyu Nasıl Oynuyosunuz ya 😄 FTW iSro :P

FTL iSro 😜 At bota kassin ne aksiyon ne heyecan 😜 bas parayida al itemini hani nerde emek 😆
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
bende var ksro girebiliyorumda ama kimse yok oynuyacak o yüzden başlamadım hangisidne oynuyorsun çocuk olanındamı büyük olanındamı çocuk olanında account açlıyorda diğerinde açamadım
S
SuS3 OP ⭐ 18y
bende var ksro girebiliyorumda ama kimse yok oynuyacak o yüzden başlamadım hangisidne oynuyorsun çocuk olanındamı büyük olanındamı çocuk olanında account açlıyorda diğerinde açamadım

server [성인]비잔틴 ^^ biliyorsun korede uyelik almak icin kimlik no lazim , bizde onlarin kimlik no larini ordan burdan bulup uyelik aliyoruz . Buldugun kimlik no +18 olmalidir bu serverde uyelik almak icin
A
alfonsoxxx ⭐ 19y
yazılar daktılodan cıkmıs gibi 😜
S
SuS3 OP ⭐ 18y
yazılar daktılodan cıkmıs gibi :P

ilk basladiginda kafa agritiyor ama zamanla alisiyorsun 😜 Simdi hic yabancilik cekmiyorum 😆
B
ByAti ⭐ 16y
tebrikler
S
SuS3 OP ⭐ 18y
tebrikler

Tesekkurler 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: