"Josephhh " BU ADAM DOLANDIRICININ TEKİDİR MİLLETİ DOLANDIRIYO Bİ SAF DA BEN OLDUM !! EXTRALOOBU KULLANARAK MİLLETİ DOLANDIRIYO ADMİNLER LÜTFEN İLGİLENİN !!!
Ayrıca adresini bulmak gibi bi şansınız varsa söleyin ... Saolun ...
Lütfen ilgilenir misiniz?
· 22 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
Extraloobu kullanarak derken ?
nasıl extraloob'u kullanarak? yahu joseph kim ki? moderatör mü, admin mi? neyine güvendiniz de sizi kandırdı? :?
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Elinde sağlam kanıtlar varsa getir sun burda gereken yapılır eğer gerçekten ortada böyle bir durum varsa...
Extraloobu kullanarak derken ?
"Ben siteden Wax Whine. Exl'de gmodum. Charını almak istiyorum. İlk başta id pwyi sen vericeksin, sonra ben beğenirsem parayı sana aktarırım" gibisinden.
[F New]Solo Gitarist
Kaçıncı konu bu kaçıncı söyleyişimiz arkadaşlar Deneme Mod , Moderatör , Global Mod bunlarla temasa geçmeyin sadece Admin hatta Site Manager dese bile inanmayın sizin hatanız bu hata yaparsanız böyle olur her önüne gelene inanmayın bende o bi mail açıyım ingilizce veya korece konuşuyum sen bana bütün bilgilerini ver inanmayınız artık şunlara bir daha da açmayın artık şu konuları açmadan önce düşünün bi adam sitede dnm mod veya moderatör gibi birşey ise yetkisi alınır.Ancak charını alabilir miyiz bilemiyoruz.Artık düşünün biraz şöyle konularda gold , mold gibi şeyler isterler sakın ahh oyununuza bakın , bırakın bu işleri yavv char takaslarında ise EXL'yi kullanın , Char satarken EXL'yi kullanın charınızı kaybediceğinize 15 TL verin sorunsuz takas yapın.
İyi Forumlar 😉 😉 😉
İyi Forumlar 😉 😉 😉
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Kaçıncı konu bu kaçıncı söyleyişimiz arkadaşlar Deneme Mod , Moderatör , Global Mod bunlarla temasa geçmeyin sadece Admin hatta Site Manager dese bile inanmayın sizin hatanız bu hata yaparsanız böyle olur her önüne gelene inanmayın bende o bi mail açıyım ingilizce veya korece konuşuyum sen bana bütün bilgilerini ver inanmayınız artık şunlara bir daha da açmayın artık şu konuları açmadan önce düşünün bi adam sitede dnm mod veya moderatör gibi birşey ise yetkisi alınır.Ancak charını alabilir miyiz bilemiyoruz.Artık düşünün biraz şöyle konularda gold , mold gibi şeyler isterler sakın ahh oyununuza bakın , bırakın bu işleri yavv char takaslarında ise EXL'yi kullanın , Char satarken EXL'yi kullanın charınızı kaybediceğinize 15 TL verin sorunsuz takas yapın.
İyi Forumlar 😉 😉 ;)
Eskiden bi hancock vardı o senmisin?

Kaçıncı konu bu kaçıncı söyleyişimiz arkadaşlar Deneme Mod , Moderatör , Global Mod bunlarla temasa geçmeyin sadece Admin hatta Site Manager dese bile inanmayın sizin hatanız bu hata yaparsanız böyle olur her önüne gelene inanmayın bende o bi mail açıyım ingilizce veya korece konuşuyum sen bana bütün bilgilerini ver inanmayınız artık şunlara bir daha da açmayın artık şu konuları açmadan önce düşünün bi adam sitede dnm mod veya moderatör gibi birşey ise yetkisi alınır.Ancak charını alabilir miyiz bilemiyoruz.Artık düşünün biraz şöyle konularda gold , mold gibi şeyler isterler sakın ahh oyununuza bakın , bırakın bu işleri yavv char takaslarında ise EXL'yi kullanın , Char satarken EXL'yi kullanın charınızı kaybediceğinize 15 TL verin sorunsuz takas yapın.
İyi Forumlar 😉 😉 ;)
Evet
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Eskiden bi hancock vardı o senmisin?
Evet
Heaven_GFB, BaD_BoY benim hatırladıklarım 😜
ps: yanlış hatırlıyor da olabilirim 🙄
Evet
İlk nickim metinozkaya sonra HeaveN_GFB sonra GodOfWar sonra Hancock 😘
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
İnanmayınız kardeşim. Biri size çıkıp ben exlde adminim g.modum falan zırvalarsa siteden pm atıp teyit etmesini isteyin. Aksi takdirde sonuç ortada.
Evet
İlk nickim metinozkaya sonra HeaveN_GFB sonra GodOfWar sonra Hancock 😘
karıştırdım sanırım. bad_boy majestic miydi? 🙄 GodOfWar'ı hatırladım şimdi ama senin kullandığını unutmuşum 😜
neyse ÖM'ye gel
@AnatoliaFire
Evet teyit ettirmeleri lazım aksi taktirde charınız soyulur , çalınır fazla söze gerek yok yapmayın şu hataları 8)
@AnatoliaFire
Evet teyit ettirmeleri lazım aksi taktirde charınız soyulur , çalınır fazla söze gerek yok yapmayın şu hataları 8)
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !hayır benim merak ettiğim joseph kimdir? neyi referans olarak göstermiştir anlayamadım 😕
Adam topici açtı ortadan kayboldu :?
[F New]Solo Gitarist
Bu tür konular için Şikayet bölümümü açsak ne adamlar charlarını resmen msnden direk veriyor geliyorlar burda birde konu açıyorlar ilginç 🙄 😜
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Extraloobu kullanarak derken ?
"Ben siteden Wax Whine. Exl'de gmodum. Charını almak istiyorum. İlk başta id pwyi sen vericeksin, sonra ben beğenirsem parayı sana aktarırım" gibisinden.
Yine aynı durum siz hic satıs bölümünün altındaki seyi okumazmısınız ❓
Uyarı!
Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiri notumuzu okumadan al-sat ve takas işlemlerinde bulunmayınız.
www.extraloob.com yönetim ekibi asla MSN adresi kullanmaz!
Sitemiz adını kullanan msn adreslerine asla güvenmeyin.Bu kadar kolay mı bu iş ya!
Ben Exl'de adminim char takas edelim.Ben admin olduğum için ilk sen ver şifreleri...
Bu kadar kolay lokma olmayın yahu 😞
Ben Exl'de adminim char takas edelim.Ben admin olduğum için ilk sen ver şifreleri...
Bu kadar kolay lokma olmayın yahu 😞
D
DangerWalker
⭐ 19y
İyi Forumlar 😉 😉 ;)
+1905
biri ile görüşeceğimdechat yapma amaçlı bile olsa siteden PM atmasını istiyorum ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap