blocklanan accont nasıl geri açılır lütfen yardım edin ocağınıza düüştüm Crying or Very sad Crying or Very sad
lütfen bi bakın yardım edin block yedim care lütfennnnnnnnn
· 21 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Sro dan mı yedin bottan mı? Srodan yediysen yapacak bişey yok sanırım haklıysan durumunu reportla bildirirsin..
Nasıl yaw Confused banlandı mı blocklandımı
eğer gızlı soru veya msn yı 3 kere yanlıs yazdıysan 1 saat flan block yıyorsun sıfreyı 3 kere yanlıs yazdıysan 10dk flan
Bu aralar bırsey oldu galıba benım 74 lw charıma bırsey oldu SIFRE+MSN DEGISILMIS + hıcbırsey chardan alınmamıs + guıldıde duruyor Twisted Evil
eğer gızlı soru veya msn yı 3 kere yanlıs yazdıysan 1 saat flan block yıyorsun sıfreyı 3 kere yanlıs yazdıysan 10dk flan
Bu aralar bırsey oldu galıba benım 74 lw charıma bırsey oldu SIFRE+MSN DEGISILMIS + hıcbırsey chardan alınmamıs + guıldıde duruyor Twisted Evil
Sro dan mı yedin bottan mı? Srodan yediysen yapacak bişey yok sanırım haklıysan durumunu reportla bildirirsin..
O zaman ben haklıyım Yasa dısı bot flan kullanmadım benımkını reportlamam ıcın ne yapmam lazım
18 MART 2108 pazar yazıyordu
ve 1 ay önce t bot kullandım ondan olabilirmi acaba
ve 1 ay önce t bot kullandım ondan olabilirmi acaba
Eyvah Very Happy o zaman 100 sene ban yedın benım bı tane charıma olmustu o gecmıs olsun
YAV İÇİNDE 250 M VARDI OLAMAAAAAAAAAAAAAZ UF Sad:(:(:(
ufffffffff
O zaman ben haklıyım Yasa dısı bot flan kullanmadım benı**ını reportlamam ıcın ne yapmam lazım
Alemsiniz ya santam Yasal bottan kastın ne peki Twisted Evil Arkadaşım kullanılan ücretli ücretsiz butun botlar joymaxla alakali olan şeyler değil ve hepsinin kullanımı yasak.. extraokk Senide arada kaynatmışlar demekki yasaklılar listesinde adın varmı baksana bi kere o zaman bottan banlandıgını anlayabilirsin..
http://www.silkroadonline.net/notarget/ ... t_list.asp
nerden bakabilirim oraya
O zaman ben haklıyım Yasa dısı bot flan kullanmadım benı**ını reportlamam ıcın ne yapmam lazım
Alemsiniz ya santam Yasal bottan kastın ne peki Twisted Evil Arkadaşım kullanılan ücretli ücretsiz butun botlar joymaxla alakali olan şeyler değil ve hepsinin kullanımı yasak.. extraokk Senide arada kaynatmışlar demekki yasaklılar listesinde adın varmı baksana bi kere o zaman bottan banlandıgını anlayabilirsin..
ya ben bot bıle kullanmadım kı Twisted Evil
Buradan bakabilirsin.. Ustteki msjlarına düzene gir küçült yasak çunku buyuk harf extraokk
Buradan bakabilirsin.. Ustteki msjlarına düzene gir küçült yasak çunku buyuk harf extraokk
adım yok orda
Tamam o ısımler arasında benımkı gecmıyor ne olcak
benimkide geçmiyor
adım yok orda
Senınkının adı olmasına gerek yok Twisted Evil acık acık yazıyor acılacagı tarıh 18 Mart 2108 de gelıcek dıyor Wink
eğer o chara bi girmesin ben bidaha bilgisayarda silkroadın s sini durdurmadan silerim içerisinde 250 m vardı nedemek 250 m yav Sad popcorn popcorn
Benım char sınır 70 lwdeyken gıtmıstı 100 yıl ban hala ban dewam edıyor 100 yıl bıttıkten sonra gelıcek Sad
O zaman bottan banlanmamışsın bugun banlandıysan yada bottan banlanmışsın ama ismini koymamişlar.. Beyler ben joymaxta çalışmıyorum nerden bileyim gelmeyin üstüme santam
O zaman bottan banlanmamışsın bugun banlandıysan yada bottan banlanmışsın ama ismini koymamişlar.. Beyler ben joymaxta çalışmıyorum nerden bileyim gelmeyin üstüme santam
Ben bugun banlanmadım Cuma gunu banlandım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap