Arkadaşlar ezik bir warriorum var. lure yaparken zerk doldumu basmasını istiyorum nasıl ayarlıyabilirim ?
Lure yaparken zerk
· 7 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Right away when full kutucuğuna tik koyarsan dolduğu anda zerk basar.
If> __ mobs are attacking player in short time frame ye tik koyup kutucuga kac mob dalınca zerk basmasını istiyosan yazarsın o kadar mob sana dalınca zerk basar.
If> __ mobs are attacking player in short time frame ye tik koyup kutucuga kac mob dalınca zerk basmasını istiyosan yazarsın o kadar mob sana dalınca zerk basar.
Hepsi işaretli 😊 ancak basmıyor
Hepsi işaretli 😊 ancak basmıyor
Sorun bıt ayarlarınızdadır.Bot'u yukardaki deneme moderatör arkadaşımın anlattığı gibi yaparsanız.Yapmaması imkansızdır.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Right away when full kutucuğuna tik koyarsan dolduğu anda zerk basar.
Bunları yaptıktan sonra save settings diyor musunuz ? Zerkiniz full mu ?
Arkadaşlar az bişe anlıyoruz heralde 😊 yapıyorum olmuyor işte foto koyayım isterseniz
Arkadaşlar az bişe anlıyoruz heralde 😊 yapıyorum olmuyor işte foto koyayım isterseniz
Ekleyiniz fotonunuzu altınada derdinizi yazınız.İyice inceleyelim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
95 mavi zerk ve captain görevi 7.görevde zerk kullanılacak m 131 WARİOR CLERİC FEMALE PAGE 3 2.5 PAGE ZERK VE YAN ÇARINDA ZERK VARDIR 0533 294 04 29 WPDEN YAZABİLİRSİNİZ AKTİF OLMUYOR HEP Wts 133 Lvl SDevil S/S Nüker Clean 13M SP 5page full Zerk+3 Char Ful Zerk WTS 132 LVL WİZ CLERİC XP %60 PAGE3 DEPO 6 1100+ZERK 3 YAN KARAKTER 1İ 3 PAGE FULL ZERK SBOT LURE MODE ile lure yaptırınca pt buff basmıyor