Icerige atla
Extraloob

LOL'de Allah'a küfreden kişiliksizler :@

· 21 Yanıt · 11K görüntüleme
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Arkadaşlar son 2 gündür herkes Allah'a küfrediyor. O kadar rahatsız oldum ki oyunu silmek istiyorum artık. Ne giresim ne oynayasım kaldı. Hepsini de rapor ediyorum. Rapor edililnce ne oluyor ? Hesap kapatılıyor mu ban geliyor mu ? Bıktım 2 gündür nedir bu ya. sin:
21 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Oyunda 2 gundur degil bildim bileli Allaha kufur var ve rapor edince hic birsey olmuyor ki adamların kendisine kufur edincede birşey olmuyor

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ben de ediyom ne var günah mı
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Delirince bende istemeden ediyorum sonradan üzülüyorum ama iş işten geçiyor. ::(
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Beyler size şöyle bir örnek vereyim. Sroda sw kuruyorsunuz birisi kurucuya gmye küfrediyor. Adama kaç türlü ban atıyorsunuz. Bu da ona benziyor. İnsan yaradınına küfreder mi ya. Banlanmanız dileğiyle diyeyim.
Temet Nosce
Dotaya geç
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beyler size şöyle bir örnek vereyim. Sroda sw kuruyorsunuz birisi kurucuya gmye küfrediyor. Adama kaç türlü ban atıyorsunuz. Bu da ona benziyor. İnsan yaradınına küfreder mi ya. Banlanmanız dileğiyle diyeyim.

hahaha
Tüm silverların (challenger olmayı hakettiğini düşünenlerin) oyundan silinmesi dileğiyle.
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dotaya geç

Dotada da ruslar var . Suka blyed diyecen onada oda günah xD
T
tenpanter ⭐ 17y
Öyle adamlar var ki yakında sende edersin 😄
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Öyle adamlar var ki yakında sende edersin :D

🤣 🤣
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Orda aslında küfür değilde allaha sitem ediliyor çok çeşit insan var oyunda en iyisi küfürü hakedecek birşeyler yapmamak bence yada hepsini blockla hacı ya ne dert ediyon
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Orda aslında küfür değilde allaha sitem ediliyor çok çeşit insan var oyunda en iyisi küfürü hakedecek birşeyler yapmamak bence yada hepsini blockla hacı ya ne dert ediyon

haklısın valla öyle yapmak lazım. eyvallah.
P
piemde ⭐ 15y
Allah'a küfrediliyor, cezasını kul kesiyor. Peh
bluesman
bluesman ⭐ 17y
/muteall diye başlarım oyuna.
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Böle bi maçta Allah a sövmemek kolay mı ya lütfen Allah'ını seven baksın şunlara 😄 Vayne laneden Kha'yı 15 kill ile çıkardı tf de en önden gidip khadan tek Q yedi sonra geldi bana sövdü lan mikeal niye basmıyorsun diye. 🤣 🤙 Yani Allah bunları yaratırken beyin eklemeyimi unuttu diye düşünüyorum hep. Oyun yüzünden günahlarım beş katına çıkmıştır. 😢 😈
P
piemde ⭐ 15y
Goldsun daha herkes hata yapar 😄
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu mesaj piemde rumuzlu uyeden alinti yapildi
Goldsun daha herkes hata yapar :D

Tamam usta hata yaparız biliyorumda adamın o hareketleri gözümde canlanınca bile sövesim geliyor. 🤣 🤣
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bence oyunu bırakıp 5 vakit namaz kılarsan ve tövbe edersen huzura kavuşursun diye düşünüyorum.
S
Bence oyunu bırakıp 5 vakit namaz kılarsan ve tövbe edersen huzura kavuşursun diye düşünüyorum.

hmm. iman loading.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
hmm. iman loading

Arkadaş hesabı kapatılanlardan sanırım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: