Icerige atla
Extraloob

Lenneth06 ScreenShot's

· 7 Yanıt · 2.1K görüntüleme
K
Katarina OP ⭐ 13y
Daha bu gece başladı ve sizce nasıl gökhan soru: soru: @Lenneth (Lenneth06)
--------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------
Bence ilk defa oynamasına rağmen süper botlarla oynasakta. ☕
7 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Death biraz fazla kaçmış 😜

En azından Master Yi kullanmayı, item dizmesini öğrendim bunun için çok teşekkür ederim hacım sana. Yalnız şöyle birşey de var, sabah 8'de iş var saat 5 ben hala yatmadım 😁
Special thx to Flexi
K
Katarina OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Death biraz fazla kaçmış 😜

En azından Master Yi kullanmayı, item dizmesini öğrendim bunun için çok teşekkür ederim hacım sana. Yalnız şöyle birşey de var, sabah 8'de iş var saat 5 ben hala yatmadım 😁

Rica ederim kardeşim 😘
Şu anda ki durumun hiç iç açıcı değil kardeşim , bence hemen yatmaya bak 😁
K
Katarina OP ⭐ 13y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Pro Yi tips:
league-of-legends-sohbet-konusu-t290204-1254.html#p3329775
Bu arada hazır yeni başlamışken ingilizce başlamanı tavsiye ederim. Karakterlerin seslendirmeleri falan 10000000000 kat daha güzel.

Neden ecdadımın yarattığı türkçe sesleri duymak yerine ingiliz fight v.s gibi sesleri duyalım ki,şahsen silkroadda bıktım onlardan. 😄
Hem Tr ' de ekip olduğunda eğlenceli oluyor küfür eden yok kendi aramızda oynuyoruz yarın gökhan ben yeğen falan tekrardan giricez bakalım yinede gökhana kalmış west'e north'a geçmek 😄
Ama bence TR de iyi dostum 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Katarina rumuzlu uyeden alinti yapildi
Pro Yi tips:
Bu arada hazır yeni başlamışken ingilizce başlamanı tavsiye ederim. Karakterlerin seslendirmeleri falan 10000000000 kat daha güzel.

Neden ecdadımın yarattığı türkçe sesleri duymak yerine ingiliz fight v.s gibi sesleri duyalım ki,şahsen silkroadda bıktım onlardan. 😄
Hem Tr ' de ekip olduğunda eğlenceli oluyor küfür eden yok kendi aramızda oynuyoruz yarın gökhan ben yeğen falan tekrardan giricez bakalım yinede gökhana kalmış west'e north'a geçmek 😄
Ama bence TR de iyi dostum :D

weste northa geç demedim client'ı ingilizce yap diyorum sadece ^^
K
Katarina OP ⭐ 13y
Bu mesaj Katarina rumuzlu uyeden alinti yapildi
Pro Yi tips:

Ama bence TR de iyi dostum :D

weste northa geç demedim client'ı ingilizce yap diyorum sadece ^^

Özür dilerim dostum o zaman yanlış anlamışım 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: